Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2561635

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: De nya hittepåreglerna tas i spel nu i chl

Gör man mål i boxplay, får den utvisade spelaren komma in

Max i hemmalaget satt utvisad , när hemmalaget gjorde mål fick han alltså lämna båset

Blev han glad?

Nej odisciplinerad som de flesta i Skaik skäller han istället på domarna och får 2 minuter till

I efterföljande boxplay kvitterar såklart tjeckerna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: He he, Apan har ju lejt aprunkarzebrorna Öhlund-Björk från Älvsbyn-Boden att döma deras hemmamatcher i CHL, eftersom dessa av princip dömer PP för Apan så fort de får en chans.

Och det lyckas förstås. Senast mot Salzburg fick Apan dubbelt så många PP som motståndarna, och likadant blev det igår, när Apan fick hela 7 PP, medan Pardubice fick bara 3 - och då var ett av dessa 3 PP dessutom på bråkstaken maxlindholm, sedan denne skällt ut zebraöhlund efter noter, då denne, enligt maxlindholm, dömde för många utvisningar på Apan!

Bland nya hitte-på-regler för årets CHL ingår att om ena laget åker på en tvåminutersutvisning och PP-laget målar, får PP-laget fortsätta spela PP till 2 minuter gått. Den utvisade får inte komma in trots mål alltså.

Avsikten är att det ska bli fler mål i CHL-matcher då detta anses dra publik på kontinenten, där man vill se mål, mål och åter mål eftersom det är det man begriper av hockey. Väl sammanspelta lag som lyckas freda sitt mål är liiite för avancerat för att uppskatta, tror CHL-styrelsen.

Apan med sin tuta-och-kör-hockey är förstås överlyckliga eftersom de menar att det ger fördelar till "offensivt skickliga lag" som Apan anser att de själva år.

Så igår fick de hela 7 PP!

Men eftersom de inte gjorde ett enda mål under de 25% av matchen de lirade PP.....så gick det som det gick.

Dyngtorsk!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Hemma torsk mot ett klart bättre bortalag
Domarna från Sverige gjorde vad de kunde och delade ut powerplay efter powerplay till skaik, men de visade ett impotent spel i den spelformen

De enda supporterna som hejade på sitt lag fick sjunga segersånger , de tommastolarna fick tigande se sitt lag förlora som så många gånger förut
Kommentera