Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2561670

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Hemma torsk mot ett klart bättre bortalag
Domarna från Sverige gjorde vad de kunde och delade ut powerplay efter powerplay till skaik, men de visade ett impotent spel i den spelformen

De enda supporterna som hejade på sitt lag fick sjunga segersånger , de tommastolarna fick tigande se sitt lag förlora som så många gånger förut
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Det irriterade förstås Apan att deras vinst i första CHL-matchen kom sedan en riktig, Luleåutbildad vakt i form av Berguven Rautio klivit in och hållit nollan som den förste CHL-vakten i år.

Nu skulle minsann Apan visa var skåpet skulle stå. Vi talar det blå skåpet på apkansliet, fyllt till bredden av ... ni vet vad.

Så mot Pardubice fick Berguven ta båsdörren medan Apan överlät spaden till en helt egen produkt från obygden. En inköpt köpemålvakt, alltså.

Och då gick det som man visste att det skulle gå. Köpevakten, den helt egna produkten, kastade in puckar till höger och vänster.

Dyngtorsk!

Nu har Apan bara tillgång till Berguven i fem dagar till. Och om tre dagar spelar de sin tredje match i CHL, mot den franska laget från Rouen.

Ska de ge Berguven spaden i syfte att vinna?

Eller kör de med den helt egna produkten från obygden, köpevakten som kastar in puckarna?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Såg inte matchen men de brukar ju - trots att de anstränger sig att inte visa de tomma läktarna i Aparenan - råka visa en del läktarglimtar ibland och där ekar det ödsligt som vanligt. Trots att Apan släpper in alla barn upp till 18 år gratis och likaledes Apkrafts medlemmar.

Men det är ju en följd av att Apan själva i åratal snackat skit om turneringen, eftersom ett antal svenska toppklubbar är delägare. Dock inte Apan eftersom de själva snålade och tackade nej när de blev inbjudna. Plus förstås eftersom intresset för att se live hockey när stadens lag spelar är extremt lågt i schtan, lägst i SHL bl a.

Apan räknar ju in alla tomma stolar, betalda av dopingkommunen, som "åskådare" och CHL har tröttnat på Apans ljugsiffror eftersom alla ser att det bara är lögn. Så nu meddelas inga publiksiffror för CHL.

Apan själva menar förstås att blåbärsnationerna på kontinenten begriper inte detta med hockey och det visas av att de inte förstått hur viktiga den dominerande supportergruppen - de Tomma Stolarna - är för Apan.
Kommentera