Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2561752

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Såg inte matchen men de brukar ju - trots att de anstränger sig att inte visa de tomma läktarna i Aparenan - råka visa en del läktarglimtar ibland och där ekar det ödsligt som vanligt. Trots att Apan släpper in alla barn upp till 18 år gratis och likaledes Apkrafts medlemmar.

Men det är ju en följd av att Apan själva i åratal snackat skit om turneringen, eftersom ett antal svenska toppklubbar är delägare. Dock inte Apan eftersom de själva snålade och tackade nej när de blev inbjudna. Plus förstås eftersom intresset för att se live hockey när stadens lag spelar är extremt lågt i schtan, lägst i SHL bl a.

Apan räknar ju in alla tomma stolar, betalda av dopingkommunen, som "åskådare" och CHL har tröttnat på Apans ljugsiffror eftersom alla ser att det bara är lögn. Så nu meddelas inga publiksiffror för CHL.

Apan själva menar förstås att blåbärsnationerna på kontinenten begriper inte detta med hockey och det visas av att de inte förstått hur viktiga den dominerande supportergruppen - de Tomma Stolarna - är för Apan.
Kommentera