Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2562265

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Elliot12: Spännande!

Speciellt att få se Kempe på isen. Tänk att han under mer än 1,5 år inte spelat mycket och risken finns ju att det landar i att han inte fungerar och hans karriär är över, trots att Luleå Hockey haft honom anställd med riktigt hög lön mer än ett år. Går det illa kommer det att kännas riktigt, riktigt bra.

Men skulle han komma tillbaka i den form han hade innan han skadade korsbandet?! Ja, då skulle det kunna bli väldigt lyckat för Luleå Hockey.

Och så Tyrre. Som Warulfvarne listigt monsterskadade axeln på i finalen 2022, och som nog hämmades av det under hela förra året, även om han kom igen en del under slutspelet. Men så möter vi Apan och naturligtvis slår fuljävla träningsprodukten, köpespelaren Åskar "jag tjänade 8 000 kr per dödat barn i Ukraina våren 2022, hurra, hurra" Lindberg till, eftersom han läst sig till vilka akilleshälar Luleås spelare har. Smyger fram med en sen monstertackling på Tyrres känsliga axel och "lyckas" - tar bort Tyrre från matchen och får bort honom i veckor. Kan Tyrre fungera nu? Kan han bli det perfekta komplement till Limpan och Ponta som han var vårsäsongen 2022? Mycket avgörande för Luleå Hockeys spel.

Tycker genuint illa om träningsprodukten, nedan avbildad då han insett att några studieskulder skulle han aldrig skaffa sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Så har uppstartsträffen inför elithockeyn genomförts.

Positivt: De har slagit ihop SDL och SDHL:s uppstartsträff. Bra för att promovera damhockeyn.

Negativt: Aftontrasan sponsrar det hela och sände live. Vilket innebar att det väsentligen blev rejält låg kvalitet och frågor som mer speglade Aftontrasans inkompetenta träff-ledare, pinsamt med meningslösa frågor när man nu samlat så kompetenta tränare och spelare. I särklass sämsta uppstartsträffen någonsin där 95% av frågorna var typ "vilken är din favoritfärg". T ex hade Bulan tagit sig tid att resa dit och fick inte säga något alls. Dåligt!

I a f tycks man tippa att Fiskrenset eller Warulfven blir mästare medan Malmet eller MooDoo riskerar ramla ur.

Vid förra årets uppstartsträff var den stora händelsen att den ilskne kvällen kom ut ur Apans garderob och gnällde över att det han främst hoppades av kommande säsong var att shinnimin skulle sluta filma hela tiden. Riktigt j-a vidrigt av den ilskne kvällen och det startade ett drev där media/SeMer förföljde stackars Shinnimin och påstod att när han fälldes "filmade han igen". Det ledde till att Shinnimin blev tvungen att förklara att han inte länge skulle markera när den ilskne kvällen och andra betedde sig ojuste mot honom. Så skedde, men något beröm för detta fick han inte i media. I vilket fall blev han till slut under våren riktigt bra för Luleå och levererade kontinuerligt.

Nu var det hög tid för den ilskne kvällen att äntligen ge shining Shinnimin det beröm han nu förtjänade. Gjorde han det?

Icke.

Dåligt.
Kommentera