Luleå HF

116134 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2562896

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Om drygt fyra timmar nedsläpp i Uleå mellan Kärpät och Luleå. Vår sista försäsongsmatch innan SHL startar fr vår del med bortamatch mot Oskars som kommer till match med nye lagkaptenen Oskar.

Vore trevligt om Tyrre och Kempe gör bra ifrån sig. Bulan har aviserat att de ska matcha in Kempe lite försiktigt och det låter bra. Fungerar det och han kan växa in till tidigare Kempenivå skulle det bli riktigt trevligt offensivt med stjärnor som Omark/Ponta i en lina, Kempe i en annan, Shining Shinnimin i en tredje. Vore kanon. Då behövs bara att vi rekryterar en rejäl back också - alternativt att de backar vi nu har slår igenom - för att vi under säsongen ska kunna växa fram till ett av topplagen.

Men SHL är som ofta senaste åren svår att bedöma innan serien startar, när det gäller att tippa vilka som växer fram till toppsex.

När det gäller botten är tipsen om kvallagen mer som väntat från de flesta håll. Många nämner MooDoo som nya förväntas vara där. Malmet har ju varit utsatt senaste åren och blir med de också. Pungen har hängt på snöret just ovan kvalplatserna i flera år nu och förr eller senare blir det kval. Dessa lag dominerar tipsen om kval. Men bubblaren Trottoarkanten kanske.
Kommentera