Luleå HF

116439 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2564003

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Förvisso, men då ska dom inte kvala, topplagen i Gästriklands grupp fick ju gratispoäng.

Hoppas Gotland, Öland(vet att dom inte har lag...), Härjedalen o Dalsland delar på finalspelet nästa år då, så finns det bara 4 bra lag som kan deltaga.

Glädjen över Norrbottens mirakelvändning förbyttes i ett nafs till djupaste bitterhet mot Allting. Tappar tron

'Inte nog med att det inte finns någon Gud, försök att få tag i en rörmokare på helgen.

Amen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
puffe: Om rörmokare: äsch, försök fixa det själv, det går nog. Här på Öland åkte vi på en j-a mygelnisse som ansåg sig ha rätt att ta överjävligt betalt av de han uppfattade som 08:or. Jag blev skitförbannad och tänkte att så j-a många saker jag fixat i livet ska jag väl kunna fixa rörarbete med. Och det har jag sedan dess gjort, förutom rördragning och sådant i huset även tre avlopp ända ut på markerna med avloppshantering. Som plåster på såren får du ta del av den limericks som valts till världens bästa

There was a young plumber of Leigh
Who was plumbing a girl by the sea.
She said, "Stop your plumbing,
There`s somebody coming!"
Said the plumber, still plumbing, "It`s me.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
puffe: Ajajaj, nu inser jag att Gästrikland inte bara petar Västerbotten om Ångermanland skulle torska. Med stor sannolikhet petar de också Ångermanland även om ni skulle vinna er match.

Det räcker med att antingen Värmland eller Dalarna tar t ex tre poäng i sin sista match. Värmland har just nu 5-4 på Öret med knappt 4 min kvar. Och Dalarna möter senare idag slagpåsen med gratisbiljetten; Gästrikland.

TILLÄGG: Värmland slog Öret med 6-4 och det betyder att från Norrlandsgruppen blir det bara Norrbotten som går vidare till slutspelet om TV-pucken. Det känns riktigt jävligt obra! Norrland borde haft minst två lag i slutspelet, igen-kligen tre lag, sportsligt sett. SKIT!

Shit pommes frites! Er övertidförlust mot Medelpad blev riktigt kostsam. Sorry!
Kommentera