Luleå HF

116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2570924

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: bra redovisat Sven men kom ihåg att vi fattiga som äger arenan lånar ut den till kommunen mot en viss ersättning. De som har kommunala arenor får naturligtvis inget stöd om man inte är från obygden eller sålt trottoarkanter. Jag vet att Karlstad kommun gärna har haft en kassako till kommunen men Glennert (RIP) ville något annat. Fortsätt med din granskning den livar upp🥳
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Glennerts betydelse kan knappast överdrivas. Med kunskap arbeta fram lösningar som långsiktigt blev vinnarrecept mer imponerande än ruffel och båg utan styrsel.

T ex hur Gangsteröret i lönndom sporrats av en dörrknackande dammsugarförsäljare som lurade staten och kommuner på hundratals miljoner med hitta-på bolag bara för att snilla undan så mycket som möjligt i skatteparadis för att sedan konka och få näringsförbud. Som inte spelade någon roll, förstås, när svartpengar pumpades in för att stjäla SHL-stjärnor från andra klubbar genom att bjuda överlöner. Den typen av hockeystrategi har bara saboterat elithockeyn.

Kändes helt riktigt när ni tifohyllade den familjen i hemmadebuten.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Flytta på er. Här kommer MoDo!
Kommentera