Luleå HF

116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2571694

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Costanza: Och i går krossade MooDooismen HuVa med 6-1. Det är tydligt att många lag kommer att få flytta på sig i år. Bland självutnämnda experter har det räknats med att MooDoo - som rookies - ska få kvala när serien slutspelats. Men inledningsvis skiter MooDooismen i det och bara kör på och levererar. Kul!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att nu har mygel-Trump dömts i första målet, där han anses i åratal ljugit loss för försäkringsbolag, banker med flera genom att köra hitta-på och påstå sig ha en massa miljarder, vilket var ljug, bara. På det sättet fick han billigare försäkringar och räntor etc.

Nu väntar vi på straffet och åklagaren kräver 250 miljoner dollar samt näringsförbud i New York.

Det påminner om vad vi sett i SHL, t ex när Pölsan anlitade en "objektiv" bedömare som räknade upp värdet på Gavlerinken, varefter de slapp bli sparkade från SHL och det hade den tandlösa ligan inga problem med.

Eller för den delen när Apan låtsasuppskattar värdet på ApPeas skrytrestaurang och kör ett ljug att de tillhör landets rikaste lag med ett "eget kapital" av hitte-på-typ. Vilket ligan också accepterar.

DÄREMOT...var ligan stenhårda mot Karlskrona som de tvingade satsa 50-100 miljoner för att bygga ut arenan med några tusen platser som sedan dess kontinuerligt varit obesatta. Men ligan lyckades driva Kronan till ekonomiskt obestånd.

Efter den missen har ligan skitit i det kravet på Oskars, som då skulle ha närmast konkat förstås.

Men ligans fruktansvärda och komplett idiotiska krav som drabbade Kronan har de inte bett om ursäkt för och kompenserat Kronan. Med över en halv miljard i ersättning från SeMer/TV4 Play borde Ligan verkligen skärpa sig och the Kronan det stöd de borde ha. Några miljoner per lag borde de släppa till!
Kommentera