Luleå HF

116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2571702

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att nu har mygel-Trump dömts i första målet, där han anses i åratal ljugit loss för försäkringsbolag, banker med flera genom att köra hitta-på och påstå sig ha en massa miljarder, vilket var ljug, bara. På det sättet fick han billigare försäkringar och räntor etc.

Nu väntar vi på straffet och åklagaren kräver 250 miljoner dollar samt näringsförbud i New York.

Det påminner om vad vi sett i SHL, t ex när Pölsan anlitade en "objektiv" bedömare som räknade upp värdet på Gavlerinken, varefter de slapp bli sparkade från SHL och det hade den tandlösa ligan inga problem med.

Eller för den delen när Apan låtsasuppskattar värdet på ApPeas skrytrestaurang och kör ett ljug att de tillhör landets rikaste lag med ett "eget kapital" av hitte-på-typ. Vilket ligan också accepterar.

DÄREMOT...var ligan stenhårda mot Karlskrona som de tvingade satsa 50-100 miljoner för att bygga ut arenan med några tusen platser som sedan dess kontinuerligt varit obesatta. Men ligan lyckades driva Kronan till ekonomiskt obestånd.

Efter den missen har ligan skitit i det kravet på Oskars, som då skulle ha närmast konkat förstås.

Men ligans fruktansvärda och komplett idiotiska krav som drabbade Kronan har de inte bett om ursäkt för och kompenserat Kronan. Med över en halv miljard i ersättning från SeMer/TV4 Play borde Ligan verkligen skärpa sig och the Kronan det stöd de borde ha. Några miljoner per lag borde de släppa till!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Dock mycket irriterande att höra den sege kommentatorn på DamRenset - DamGnaget. Han pratar i princip bara 1/3 av matchen, eftersom han inte har mer att säga, men sprider ut det över 1/1 av matchen.

Ni vet, han KUNDE säga en mening på tio sekunder och sedan hålla käft i tjugo sekunder. I stället pratar han så här: "Hanna Olsson ...........var ..... ganska ...... alert ...... i ...... förra ....... matchen som ...... Frö ..... Lunda .... spel .... a ......de ........ ..... .... men ...... i ...... dag ....är ....... hon ...... lika ....... alert ....."

Fy satan så jobbig! Kan du inte tala ur skägget kan du bättre hålla käft!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Spelledigt för Luleå i SDHL idag men åtta andra lag är i farten. Däribland Damrenset som återigen spelar hemma i Fiskrensarborg. Man möter DamGnaget, ett lag om kanske kan vara i typ SDE-klass, men idag tycks Damrenset ha skakat av sig premiärnerverna och klart bättre under första perioden trots 0-0 nu när det är paus.

Och naturligtvis ska Damrenset kunna prestera eftersom de bl a köpt in stjärnan Michelle Karvinen, som har fem tidigare säsonger i Luleå Hockey. Under 20 matcher i ettan i fjol satte hon 62 mål och slog 52 målgivande pass. Trots att Michelle spelat och varit stjärna överallt är hon bara 33 år och kan nog fortsätta dominera länge till.

Damrenset hade ju c:a 1500 åskådare premiärmatchen för några dagar sedan. Det imponerar ju inte så mycket, när vi haft ett antal dammatcher med 5-7000 åskådare som rekord, men de behöver väl lite tid på sig. De lokala sparkbollssupportrarna som Mike.F behöver ju upptäcka damhockeyn.

Idag ser det ganska tunt ut på Fiskrensarborgs läktare. Något hundratal kanske?!

Fem minuter in på andra perioden tar Damrenset ledningen med 1-0.

TILLÄGG: Damrenset vann till slut med 2-0 inför 399 åskådare. De har alltså efter att ha vunnit samtliga matcher förra säsongen nu inlett med att vinna två matcher i SHL, låt vara efter förlängning mot SDE.

Nu ska Damrenset iväg på en roadtrip med tre bortamatcher innan de hemma i Fiskrensarborg tar emot Luleå Hockey!
Kommentera