Luleå HF

116438 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2573889

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nähäjnä. Pungen har Högberg tillbaka och han har spaden. Då finns det risk att det kan överraska.

Luleås lag:

Goalies
31. Ward, Matteus
34. Lassinantti, Joel

1st Line
5. Hardegård, Marcus
29. Gustafsson, Erik

96. Andreasson, Pontus
21. Tyrväinen, Juhani
67. Omark, Linus

2nd Line
27. Laaksonen, Oskari
23. Sellgren, Jesper

24. Shinnimin, Brendan
20. Connolly, Jack
43. Eklind, Oscar

3rd Line
9. Jansson, Ludvig
39. Själin, Pontus

10. Emanuelsson, Einar
19. Kempe, Mario
11. Pasic, Nikola

4th Line
38. Nikupeteri, Olli
14. Berglund, Jonas
40. Lilja, David

Extra Players
17. Kant, Joel (LW)
25. Zdrahal, Patrik (LW)

Warden tar spaden för oss alltså. Bulan fortsätter med tre första femmorna, men kör nu en fjärdelina med Nikupeteri, Berglund och Lilja, medan Zdrahal och Kant kör fjärdespelare.

Zdrahal. Vars går vi? Har ju hänt tidigare både en och två gånger att spelare som rekryteras med många mål och poäng hamnar i fjärdelinor och t.o.m. som extraspelare när Bulan beslutar. I sådana positioner med begränsad speltid är det förstås svårt att lyckas med något. Slöar han på träningarna? Svårt som utomstående att bedöma men kanske Zdrahal skulle slagit igenom rejält om han placerats - inte som extraspelare - men i förstalinan. Vi har ju några spelare, som t ex Gustaf Rydahl, Christopher Mastomäki och Konstantin Komarek, som alla lyckats och varit mycket mer betydande i andra SHL-lag med annan hockey, medan de i Luleås Bulanhockey hamnat i begränsade roller.

Ja, vi får se. Känns som en klassisk Bulan att få spelarna att jobba, jobba, jobba på träningar och utan puck i matcher för att de därefter ska få kunna slå igenom offensivt.Vore ju kul om en tjeckisk landslagsspelare som Zdrahal skulle hitta rätt och leverera i Luleå.
Kommentera