Luleå HF

116422 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2587557

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tack för ditt utomordentliga svar=) det uppskattas verkligen. Exakt så som du beskriver det har jag också sett på bulans hockey. Därför blir jag nästan lite provocerad när en i brynäsforumet skrev så här bland annat

" Men inte tycker jag att Luleå spelar någon rolig hockey under "Bulan". Fullt klart en skicklig tränare som har förmågan att plocka ut det bästa av truppen - men rolig hockey? Absolut inte! Skellefteå däremot kan få det att snurra duktigt med sin ständigt kreativa hockey. Så det är ingen tvekan vilket lag jag håller på i derbyna i norr.
Djurgården spelade, precis som Luleå under "Bulan", med Lasse Falk som tränare, en extremt uppstyrd hockey. 1-3-1. Vad jag förstår var en av orsakerna att man lade ner konceptet att publiken började svika. Lika intressant att titta på som när Ivan Lendl i tennis ägnade en halvminut innan varje serve åt att knacka gruset ur skorna. Inomhus!!! "

Men eftersom jag inte följer luleå så var jag ändå tvungen att fråga om saker å ting har ändrats och det är klart med olika typer av spelare så kanske man måste ändra lite men att det skulle vara defensivt och tråkig hockey med bulan köper jag inte..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
parks: Härligt, vi är helt överens. Hockey syftar till att göra fler mål än motståndaren och att alla möjliga kommentatorer i media (som i bästa fall är experter på trav eller stavhopp, om de nu vet något om sport och idrott) bara orkar upptäcka när det blir mål ändrar inte på det. Grattis till en stark start i allsvenskan och lycka till!
Kommentera