Luleå HF

116422 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2587577

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
parks: Härligt, vi är helt överens. Hockey syftar till att göra fler mål än motståndaren och att alla möjliga kommentatorer i media (som i bästa fall är experter på trav eller stavhopp, om de nu vet något om sport och idrott) bara orkar upptäcka när det blir mål ändrar inte på det. Grattis till en stark start i allsvenskan och lycka till!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi medlemmar av Luleå Hockey fick nyss det regelbundna utskicket med information från vår VD Stefan Enbom. Som alltid en massa matnyttigt, men han kommenterade också bengalen i matchen mot Apan:

"Det var helt sanslöst roligt att känna stödet från läktaren. Våra supportrar måste definitivt vara bäst i hockeyvärlden. Tyvärr var det ett par individer (ej medlemmar/säsongare) som förstörde via att bränna en bengal. En aktivitet som minskade stödet till laget dom första viktiga tio minuterna. Hoppas spelarna och övriga aldrig behöver uppleva detta igen. Blir dock störd när det från vissa framförs att våra supportrar gjorde bort sig i Skellefteå. Det är fullständigt fel. Våra mer än 500 supportrar på plats var helt fantastiska och vann matchen tillsammans med laget. Det var ett par övertända ungdomar som gjorde bort sig, inte Luleå Hockeys supportrar".

Politiskt korrekt att lyfta och hylla närheten, stödet och betydelsen av lagets supportrar, samtidigt som man markerar och tar avstånd från bengalbränning.
Kommentera