Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2600725

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
1-0 för Trottoaren. I praktiken ett PP-mål, även om Luleå blivit fulltaligt någon sekund innan. En trottoar blir fri framför Lassi och missar skottet, men har turen att lätt nudda pucken som då oväntat glider in i femte luckan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej men fy fan!

En minut efter PP-målet åker Limpan ut igen. Den härgången har han klubban uppe och möjligen träffar lätt en trottoar framför kroppen när de båda jagar en puck.

Och trottoaren slänger sig omkull.

Den här gången är det inte möjligt att köpa att kanske var det helt ofrivilligt av trottoaren eftersom Limpan med kraft vräkte omkull honom.

Jag har svårt att köpa utvisning på Omark där - synnerhet när inte trottoaren också åker för filmning.

1-0 efter första perioden, trottoaren inleder nästa period med 0.55 PP.

Det är definitivt inte orättvist att Trottoaren leder matchen, även om jag är ilsk på att de så lätt slänger sig och fixar utvisningar på Omark. Han måste också skärpa sig och lägga av med att ha klubban på motståndarna i tid och otid.

Och den övergripande sanningen. När Trottoaren spelvänder backar hela Luleå långt in i egen zon och när trottoaren kommer så långt är de så skiliga att de kvickt, rörligt och passningssäkert fixar högoktaniga målchanser.

Tänker att mot ett sådant lag måste vi våga gå på och neutralisera dem redan i mittzon innan de ohindrat fått komma in i vår zon.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

2a utvisningen för Omark, han har ingen bra kväll hittills.
Kommentera