Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2609065

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Trevligt att använda illustrationer som snabbt ger svar på frågor om SHL.

Nu tar vi reda på vilket lag som spelar fulast, som pysslar med brutala överfall och visar minst respekt för motståndares hälsa.

För detta använder vi fem markörer och tar fram fakta som tydligt visar - och bevisar - hur det ligger till.

(lite otydlig text nedan, men klicka på figuren så kommer en tydlig bild fram)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Champions Hockey League, kvartsfinaler ikväll.

• Apan - Warulfven
• Geneve - Plastläjkers
• Rapperswilläjkers - Vitkovice
• Geneve - München

Ja, kvartsfinaler och kvartsfinaler. Det är ju fråga om perioderna 1-3 i matcher om 6 perioder och de spelas på det lägst rankade lagets hemmais.

Apan tar t ex emot Warulfven och det blir säkert en publikfest som vanligt med runt hundra åskådare samt Tom Mastolar. Det ska sägas att Apan satsar hårt på att dra dit åskådare genom att släppa in alla småbarn och ungdomar upp till 18 år gratis. Vidare släpper man in alla medlemmar i supporterklubben ApKraft gratis. Medan vuxna han stå för 50:- och sitta för 80:-. Dock har Apan glömt en ytterligare och tydligen nödvändig åtgärd: spela bättre hockey, ge fan i att tjafsa och gnälla efter varje avblåsning och lägg av med brutala överfall kombinerat med bra läkkött.

Lagen har ju mötts två gånger i SHL denna höst och Warulfven har vunnit båda matcherna med 4-1 respektive 7-4.

Apan har ju ett speciellt hockeysystem, som baseras på brutalt fulspel - se bevisen i bilden presenterad under nedanstående inlägg - men fegar nog ur mot Ulfven som har sex spelare >90 kg mot bara två spelarens Apan.

Intressant blir också att se om Berguven får ta spaden; Berguven presenteras idag på CHL-sidan som den vakt som har bästa stats av alla när det gäller GAA, borträknat vakter som bara haft spade enstaka matcher. Men Apan har ju valt att då och då slänga in Gustaf den sköre returmaskinen Lindvall alternativt Linus "bacillskräckssqklre" Söderström; deras "bästa målvaktsparet i SHL" som imponerar i CHL genom att belägga plats 47 och 48 av 49 vakter i CHL med imponerande 79,76% räddade skott.
Kommentera