Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2609385

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Champions Hockey League, kvartsfinaler ikväll.

• Apan - Warulfven
• Geneve - Plastläjkers
• Rapperswilläjkers - Vitkovice
• Geneve - München

Ja, kvartsfinaler och kvartsfinaler. Det är ju fråga om perioderna 1-3 i matcher om 6 perioder och de spelas på det lägst rankade lagets hemmais.

Apan tar t ex emot Warulfven och det blir säkert en publikfest som vanligt med runt hundra åskådare samt Tom Mastolar. Det ska sägas att Apan satsar hårt på att dra dit åskådare genom att släppa in alla småbarn och ungdomar upp till 18 år gratis. Vidare släpper man in alla medlemmar i supporterklubben ApKraft gratis. Medan vuxna han stå för 50:- och sitta för 80:-. Dock har Apan glömt en ytterligare och tydligen nödvändig åtgärd: spela bättre hockey, ge fan i att tjafsa och gnälla efter varje avblåsning och lägg av med brutala överfall kombinerat med bra läkkött.

Lagen har ju mötts två gånger i SHL denna höst och Warulfven har vunnit båda matcherna med 4-1 respektive 7-4.

Apan har ju ett speciellt hockeysystem, som baseras på brutalt fulspel - se bevisen i bilden presenterad under nedanstående inlägg - men fegar nog ur mot Ulfven som har sex spelare >90 kg mot bara två spelarens Apan.

Intressant blir också att se om Berguven får ta spaden; Berguven presenteras idag på CHL-sidan som den vakt som har bästa stats av alla när det gäller GAA, borträknat vakter som bara haft spade enstaka matcher. Men Apan har ju valt att då och då slänga in Gustaf den sköre returmaskinen Lindvall alternativt Linus "bacillskräckssqklre" Söderström; deras "bästa målvaktsparet i SHL" som imponerar i CHL genom att belägga plats 47 och 48 av 49 vakter i CHL med imponerande 79,76% räddade skott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
CHL pågår, Bodenbjörk med Holm "dömer" och ger Apan PP 2 ggr red på fyra min men de lyckas med inget mot ligans bästa box.

Sedan får Warulfven sitt första skott på mål. I form av straff, som Engzell lägger. Och då är det förstås 0-1.

Och bacillskräcksköre Söderström inleder med 0%, bra inledning, han kanske fixar de 80% han snittat hittills i CHL.

Lite senare lyckas Apan faktiskt kvittera, 1-1, mot en Ulfv som tycks lite slö. Och man förstår ju att de har svårt att tända till, mot den Apa de krossat gång på gång i höst.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan har ju sedan de tog sig upp i Elitserien med ett lag till >95% bestående av importerade köpespelare, samtidigt som de dyrt och heligt förklarat att de skulle spela med ett lag vars spelare som till >50% kom från o-bygden, år efter år förklarat att deras möten med Luleå Hockey var förbjudna att kallas för derbyn. Eftersom Apan hatade BurkÖlen mer.

Men senast satsade de på att marknadsföra "Battle of the North" på hemsidan, men den bilden och begreppet har nu eliminerats från Apans hemsida. Eftersom de torskade. Det är ju den vanliga rutinen: nyheter som generar Apan tiger man ihjäl, så "finns de inte i o-bygden".

Det är ju bekant att Luleå Hockey är världens nordligaste Elithockeyklubben, vara sig Kända, Alaska (US), Finland eller Ryssland har klubbar på hög nivå på våra breddgrader eller norrut. Nu vill ju Apan marknadsföra sig som näst nordligast, men det är förstås som vanligt en apsanning med alternativa fakta. Fakta är att Kärpät från Uleåborg - ett topplag - ligger mer norrut än Apan. Och vi möter ju Kärpät 2 ggr varje försäsong. Då spelas Battle of the North på riktigt.

Så Apan tiger helst ihjäl att vi spöat dem för andra gången i höst. I stället skämde de ut sig genom att gnälla, tjafsa oh ljuga.

1. Ful-Apan Pär Lindholm högg med klubban som ett samurajsvärd över nacken på Shinnimin och ylade sedan att Shinnimin gnällde eftersom "sådant sker hela tiden" men blev därefter avstängd.

2. Bulan påpekade att Apan Pär Lindholm tycks ha väldigt bra läkkött eftersom han - efter att han fått en lindring slashing på byan av Shinnimin - slängde sig och säga kvar som måste han direkt till sjukh´husakut, bara för att raskt resa sig och spela nästa byte, när utvisning tagits.

3. Shinnimin pysslade förr om åren med dramatiska förstärkningar, men förklarade för ett år sedan att det skulle han inte göra igen, och det har han inte heller gjort. Men den ilskne kvänen i Apans lag uttalar sig i media så ofta han kan om att Shinnimin filmar, filmar och filmar igen. Vilket alltså bara är ljug. Men nu passade han på att svara på Bulans kommentar om Lindholms läkkött, med att kräva att Bulan städar framför egen dörr, eftersom Shinnimin "filmade" när han under matchen signalerade ont i ett finger, när han utsatts för slashing. Shinnimin visade sedan upp fingret för media och det var svartblått runt om vilket visade att han utsatts för en monsterslashing.

Nej, Apor. Vi spelar derby mot er i SHL fyra gånger per år och denna säsong har vi krossat er båda gångerna vi mötts. Men Battle of the North spelas mellan Luleå och våra vänner i Kärpät. Matcher som präglas av kamp under match men mellan vänner som gillar att mötas.

Er "hata-mentalitet" kan ni hålla för er själva.
Kommentera