Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2609397

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan har ju sedan de tog sig upp i Elitserien med ett lag till >95% bestående av importerade köpespelare, samtidigt som de dyrt och heligt förklarat att de skulle spela med ett lag vars spelare som till >50% kom från o-bygden, år efter år förklarat att deras möten med Luleå Hockey var förbjudna att kallas för derbyn. Eftersom Apan hatade BurkÖlen mer.

Men senast satsade de på att marknadsföra "Battle of the North" på hemsidan, men den bilden och begreppet har nu eliminerats från Apans hemsida. Eftersom de torskade. Det är ju den vanliga rutinen: nyheter som generar Apan tiger man ihjäl, så "finns de inte i o-bygden".

Det är ju bekant att Luleå Hockey är världens nordligaste Elithockeyklubben, vara sig Kända, Alaska (US), Finland eller Ryssland har klubbar på hög nivå på våra breddgrader eller norrut. Nu vill ju Apan marknadsföra sig som näst nordligast, men det är förstås som vanligt en apsanning med alternativa fakta. Fakta är att Kärpät från Uleåborg - ett topplag - ligger mer norrut än Apan. Och vi möter ju Kärpät 2 ggr varje försäsong. Då spelas Battle of the North på riktigt.

Så Apan tiger helst ihjäl att vi spöat dem för andra gången i höst. I stället skämde de ut sig genom att gnälla, tjafsa oh ljuga.

1. Ful-Apan Pär Lindholm högg med klubban som ett samurajsvärd över nacken på Shinnimin och ylade sedan att Shinnimin gnällde eftersom "sådant sker hela tiden" men blev därefter avstängd.

2. Bulan påpekade att Apan Pär Lindholm tycks ha väldigt bra läkkött eftersom han - efter att han fått en lindring slashing på byan av Shinnimin - slängde sig och säga kvar som måste han direkt till sjukh´husakut, bara för att raskt resa sig och spela nästa byte, när utvisning tagits.

3. Shinnimin pysslade förr om åren med dramatiska förstärkningar, men förklarade för ett år sedan att det skulle han inte göra igen, och det har han inte heller gjort. Men den ilskne kvänen i Apans lag uttalar sig i media så ofta han kan om att Shinnimin filmar, filmar och filmar igen. Vilket alltså bara är ljug. Men nu passade han på att svara på Bulans kommentar om Lindholms läkkött, med att kräva att Bulan städar framför egen dörr, eftersom Shinnimin "filmade" när han under matchen signalerade ont i ett finger, när han utsatts för slashing. Shinnimin visade sedan upp fingret för media och det var svartblått runt om vilket visade att han utsatts för en monsterslashing.

Nej, Apor. Vi spelar derby mot er i SHL fyra gånger per år och denna säsong har vi krossat er båda gångerna vi mötts. Men Battle of the North spelas mellan Luleå och våra vänner i Kärpät. Matcher som präglas av kamp under match men mellan vänner som gillar att mötas.

Er "hata-mentalitet" kan ni hålla för er själva.
Kommentera