Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2612199

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Så passande!

Har apmatchen på och vid sidan av det nedanstående nämnda beteendet, inför en massa barn som släppts in gratis, finns ytterligare vidrigheter.

Dels att aprunkare Lindberg numera tillåts "kommentera" apmatcher, trots att han själv kör en aprunkarblogg, och hans begränsningar faller den ena efter andra. Nu kommenterar han som vore han stående mitt i ståklacken med övriga <15 år gamla.

Sedan att Oddset kör sin extremt vidriga apreklam, där de hyllar Apans publik, trots att det gäller den publik som mest av alla lag i SHL skiter i sitt lag. Ljug helt enkelt. Usch!

Och aporna druttar in 4-1 efter mindre än en halv minut av andra perioden, varefter Malmet byter vakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Man skakar på huvudet och undrar vad man ser.

En Malmetspelare bakom apmålet med pucken. Apan Lindström står 2 meter bakom denne, men gör inget försök att gå i närkamp. I stället smäller han till malmetspelaren i huvudet och träffar hjälmen. Då väljer äcklet att slå till honom från andra hållet och nu träffar han malmetspelaren i ansiktet och blir utvisad. När det hela visas i repris på jumbotronen buar och visslar småbarnen i Apklacken och tycks mena att det är en "filmning".

Helt vidrigt av såväl aplaget som appubliken. Vad de tomma stolarna anser vet man icke.

Att hemmapublik förväntas stödja hemmalaget i allt vet man ju. Men herregud. Här står apspelaren och medvetet smäller till en motståndare i huvudet med klubban gång på gång och då anser småbarnen i hemmaklacken att det är "filmning"?

Helt sjukt. Det här blir ju bara löjligt. Men de har lärt sig av den ilskne kvänen och filmarpärlindholm som anser att när fulgranberg vräker en malmetspelare i sargkanten med ansiktet före så "filmar" denne? Jade. I de enögdas rike kan synålen vara kung. Men ska vi behöva stå ut med sådant här i svensk elithockey?
Kommentera