Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2612380

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Såg inte matchen men menar du Oscar Lindbergs matchstraff? Så fult och helt rätt men deras klack gick bananas. Hockeykunniga nja? Objektiva Nix.
Vi Modosupportrar tackar apan så inte skåningarna fick poäng men förstår om de är illa omtyckta i Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: Nej, jag syftade till två händelser i första perioden:

a) Busen Granberg knuffar med stor kraft en Malmetspelare med ansiktet före in i sargkanten. Han har huvudet tre decimeter ifrån sargen och hinner förstås inte skydda sig.

Äcklet den ilskne kvänen ljuger som vanligt och hävdar att det inte ska vara utvisning, bara för att "Granberg är så stark". Vilket svin.

b) Den andra händelsen var när äcklet Lindström utan chans på puck två gånger smäller till en Malmetspelare i huvudet. Med tanke på att Erik G mot HuVa senast fick 2+2 min för highstick och slashing skulle detta alltså ha varit 2+2+2+2 min. Efter video fick han bara 2 min.

Har bu sett äcklet oscarlindoms fula huvudtackling där han siktar in sig och stöter den stenhårda axelkåpan i huvudet på en malmetspelare utan någon chans att nå puck eller något. Det är inte första gången, det har han gjort många gånger redan och i försäsongen satte han en ful sådan tackling på Tyrväinen i "vänskapsmatch" mot Luleå.

Även där kliver den äcklige ilskne kvänen fram ich hävdar at det var en juste och perfekt tackling.

Fyfan vad äcklig han är kaptenssvinnet som ylar i media och förklarar att alltid när det blir utvisning på apa, speciellt efter fula överfall, så är det feldömt efter filmningar av motståndare. Tycker det vore intressant om han åkte på en sådan själv för att höra honom förklara att han bara filmade?

Nu har Apan inte mindre än 6 matchstraff under säsongen medan genomsnittet för övriga lag är 1,3 matchstraff. Hur mycket än den ilskne kvänen ljuger. Det är hög tid att SHL reagerar på Apans upprepade överfall och försök att dela ut hjärnskakningar och hjärnskador allt medan deras kapten, den ilskne kvänen, förklarar att "det var helt juste, det är motståndarna som filmar".
Kommentera