Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2613007

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Signature: Ja. Det finns inga förmildrande omständigheter utan är tydligt att svinet oscarlindberg enbart är ute efter att skada en motståndare genom att sikta på hjärnskakning och hjärnskada.

Lika tydligt är att Apan satt i system att agera just så utan att respektera motståndares hälsa.

Det är vidrigt.

TILLÄGG: Under försäsongen mötte Luleå Apan och då hade Tyrväinen passat pucken när svinet oskarlindberg kommer farande och satsar all kraft på att sätta den stenhårda axelkåpan mot den axel som Tyrre haft skadad och det lyckas "bra" eftersom Tyrre får lämna matchen och blir borta ett antal matcher därefter.

I början av serien utvisas svinet oscarlindberg från match sedan han satt den stenhårda axelkåpan i huvudet på en öretspelare sedan domarna blåst av spelet och svinet hade gott om tid att avbryta tacklingen. Helt sjukt fick han bara fem minuter.

Och så igår sätter han återigen en stenhård tackling i huvudet på en Malmetspelare som redan förlorat puck och ej är tacklingsbar.

Mycket tydligt vad det lilla svinet pysslar med. Att skada motståndare utan chans att ta puck. Och skiter i om han "råkar" dela ut hjärnskakningar, hjärnskador eller annat.

Ett j-a svin, i likhet med äcklet Pärlindbom. Likadan är dessutom Jonathanjohnsson som planeras åter i spel två dagar innan Apan möter Luleå i slutet av året.

Sedan har vi dum-dum Granberg. Denne är en helt värdelös back som fått sättas utanför backparen flera gånger under säsongen eftersom han inte begriper bättre och tappar puck och markeringar till höger och vänster. Nu har han helt tydligt fått order om att crosschecka alla motståndare som kommer några meter i närheten av målet och det är det enda han pysslar med. Äckligt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Verkar vara ett Västerbottenssyndrom det här med att medvetet sikta mot motståndarnas huvuden, vet inte hur många målvakter Löven "råkat" köra på senaste åren + då Jesper Lindgrens attack på vår Sam Vigneault då han spelade med oss 21/22.
Tycker de kan ha sitt Västerbottensderby i en nybildad Västerbottensliga med Sorsele, Lycksele, Storuman och Teg, m.fl., då får de spela final varje år dessutom.
Kommentera