Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2618329

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Våren är väl historiskt bättre för Luleå än hösten!?

Ja vi får vänta till efter JVM så ska vi nog få ordning på liret hoppas jag

Något test av julöl?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Första 15 åren i Elitserien vad det definitivt så, tror vi ökade bäst efter jul av alla lag och under den senare tiden där tog det oss alltid från kvalrisk till slutspel. Men sedan vi släppte Taavola som tränare blev det lite värre; Taavola hade ju många spelare från Luleå som var med massor av år och han bestämde i princip laget innan premiären och ändrade sedan inget så till slut kände femmorna sina medspelare som egna fickor.

Sedan blev det lite blandat, den här förbättringen till våren klickade inte alltid in. Nu tror jag den kommer att göra det kanske, men det vete fan om vi kan lyfta tillräckligt för att konkurrera i slutspelet. Många duktiga lag efter er och kanske plastlaget i år. Men hoppas ju.

Har skamligt nog behövt lägga så många arbetstimmar att min personliga julölstestning frös inne. Tog det säkra före det osäkra och skaffade Staropramen och Mariestads Julbrygd som man alltid kan lita på. Idag första dagen då man kunde gå och plocka någon av dessa öl till vörtbröd, skinka, senap, äppelmos och vällagrad cheddarost. Det gör jag kontinuerligt efter julafton, köper t.o.m. en extra skinka för att dra ut på det några veckor. Snabbt att fixa, mumsigt gott och avkopplande.
Kommentera