Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2618377

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Första 15 åren i Elitserien vad det definitivt så, tror vi ökade bäst efter jul av alla lag och under den senare tiden där tog det oss alltid från kvalrisk till slutspel. Men sedan vi släppte Taavola som tränare blev det lite värre; Taavola hade ju många spelare från Luleå som var med massor av år och han bestämde i princip laget innan premiären och ändrade sedan inget så till slut kände femmorna sina medspelare som egna fickor.

Sedan blev det lite blandat, den här förbättringen till våren klickade inte alltid in. Nu tror jag den kommer att göra det kanske, men det vete fan om vi kan lyfta tillräckligt för att konkurrera i slutspelet. Många duktiga lag efter er och kanske plastlaget i år. Men hoppas ju.

Har skamligt nog behövt lägga så många arbetstimmar att min personliga julölstestning frös inne. Tog det säkra före det osäkra och skaffade Staropramen och Mariestads Julbrygd som man alltid kan lita på. Idag första dagen då man kunde gå och plocka någon av dessa öl till vörtbröd, skinka, senap, äppelmos och vällagrad cheddarost. Det gör jag kontinuerligt efter julafton, köper t.o.m. en extra skinka för att dra ut på det några veckor. Snabbt att fixa, mumsigt gott och avkopplande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Blev några staro för mig med, utan alkohol dock

Nu beger jag mig mot varmare breddgrader och följer matcherna framöver via iPad i ljummen skugga och god kall öl till hands

God fortsättning
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu dags för matcherna efter jul och det blir tufft för oss. Först malmen som vi måste slå, annars är det natta. Och sedan Warulfven följt av Apan - två matcher cå vi måste lyckas prestera max.

De här matcherna efter jul brukar ju locka alla hemvändare som kommit upp till Luleå för att vara lediga och fira jul med släkten så det blir alltid full fart. Nu har vi ju i princip alltid lapp på luckan så fart har vi alltid, men räknar med att slipsplatserna är ännu mer pigga.

Vi har ju två matcher hemma och en 13 mil bort och det är ju perfekt. Luleå fans pratar om att det blir ännu mer fart av Luleåsupportrar än senast vi var där och mötte Apan och då ägde de ju arenan.

2023-12-26 Luleå HF - IF Malmö Redhawks
2023-12-28 Luleå HF - Färjestad BK
2023-12-30 Skellefteå AIK - Luleå HF

Så sammantaget tre matcher man ser mycket fram emot. Tar vi duktigt hem poäng där kan det rycka igång en fin vår. Om vi å andra sidan....Huga! Och efter två veckors vila blir det otroligt spånnande att se var vi står!
Kommentera