Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2619209

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: som sagt.. man är inte förvånad alls..

Vår GrönVita serieledare, (dock ur form) flög ner till Oskarshamn och sov över efter den vunna poängen igår, strax flyg upp till er i nordliga Luleå

Spännande drabbning imorn mellan två hyfsat stukade lag , men brukar bli roliga möten mellan oss, inte så roligt resultatmässigt här uppe dock, har väl en seger på senaste 30 typ!?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: "Nu beger jag mig mot varmare breddgrader"... är du redan i Spanien eller var du nu skulle? Och planerar följa matchen i sällskap av en Pina Colada?

Ja, det blir intressant. Har hört av dig att ni väl fortfarande väntar in rehabiliterade plus att båda lagen saknar väl folk som är krassliga som så många andra nu när vintervirus grasserar. Går båda lagen på max blir det förstås ändå hejdundrande föreställningar, men det vete fan om något av våra lag gör det nu? I många år var ni ju inställda att spöa oss med 3-2 och gjord det väl typ 40 matcher i rad. Sedan började vi vinna ibland och har då och då varit inställda på slår vi Ulfven kan vi slå alla. Men senaste åren vet jag inte. Vi vann ju i Karlstad med 0-8 i serielunken när ni la av sedan vi fått några mål, och därefter har ni ju då och då öst in mål på oss när vi möts under lunk. Känns nästan lite som att inget av lagen vill blotta sig genom att gå max och veta var man står, utan spar det till slutspel?

Intressant att Ulvens spel "hackat" i månader och det spelar ingen roll, ni bara fortsätter leda serien ändå, medan lagen närmast under kämpar och står i.
Kommentera