Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2619304

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ser att Mario inte vill Kempa vidare i Luleå. Vad ligger bakom? Funkar inte med Bulan och/eller lagkompisar? Gillar inte stan och norrlandsvinter? Less på hockey och lägger av?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
sargad: Vet ej säkert. Viss misstanke att han efter fin start på säsongen hos oss och därefter för Tre Kronor i Koskenkorva kupp fått erbjudande av någon schweiziskt klubb som är villiga att betala honom mer. Redan när han lämnade KHL och var borta för korsbandsskada var han ju tydlig med att han ville till Schweiz och skrev på för Luleå för högsta lönen i Luleå ev. SHL enligt rykten först mär ingen Schweiz-klubb ville ha honom. Men nu, när det går bra för honom, kanske han fått ett bud. Möjligen kan man tänka att han kan väl inte otrivas i Luleå, eftersom han större delen av tiden varit i Stockholm och rehabbat på egen hand. Möjligen kan man också tänka att det är förbannat omoraliskt att ha fått så pass med pengar av Luleå utan att kunna leverera och att han sticker när han kommit igång igen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
sargad: Har man någonsin sett en lokalblaska kasta så mycket skit på en spelare som en viss krönikör gör på Kempe nu? Tänker på NSD.
Kommentera