Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2619626

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
sargad: Vet ej säkert. Viss misstanke att han efter fin start på säsongen hos oss och därefter för Tre Kronor i Koskenkorva kupp fått erbjudande av någon schweiziskt klubb som är villiga att betala honom mer. Redan när han lämnade KHL och var borta för korsbandsskada var han ju tydlig med att han ville till Schweiz och skrev på för Luleå för högsta lönen i Luleå ev. SHL enligt rykten först mär ingen Schweiz-klubb ville ha honom. Men nu, när det går bra för honom, kanske han fått ett bud. Möjligen kan man tänka att han kan väl inte otrivas i Luleå, eftersom han större delen av tiden varit i Stockholm och rehabbat på egen hand. Möjligen kan man också tänka att det är förbannat omoraliskt att ha fått så pass med pengar av Luleå utan att kunna leverera och att han sticker när han kommit igång igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Har funderat en del över vad man ska tänka om Kempe. Försökte vara Kempe och tänka att jag oturligt drabbats av skador, förkylningar och behöv varaner i Stockholm under långa tider för att rehabba mig. Och sedan drabbas jag av djup depression för jag har inte några kompisar i laget, bor usel, tycker Luleå är skittrist, saknar familjen.

Har försökt ta livet av mig i djupaste förtvivlan genom att kasta mig ut genom fönstret men räddades mirakulöst av mitt dåliga minne. Eftersom jag glömt bort att jag bodde på bottenvåningen.

Men nej. Det går inte. Luleå köpte honom november 2022 och betalade honom bättre än någon annan av klubbens spelare. Han ansåg sig vara återställd då, men väl i laget började det småkrångla med småskador och till slut fick han en fraktur i knäskålen och åkte till Stockholm där han blev kvar ett halvår för att rehabba. Kommer upp ej tillräckligt rehabbad, får hoppa över träningsmatcherna. Börjar till slut spela och gör det bra tio matcher, åker till Karjala, blir uppmärksammad, sedan kommer han hem och är osynlig; det vete fan om han ä'r på isen ens. Och sedan kommer det: jag trivs inte, jag måste sticka.

Jag är ju tämligen säker på att han inte ska jogga runt med Brödernas i division 18 och utan ger mig fan på att han skriver på för ännu högre lön i Schweiz så snart Luleå släpper honom.

Och det tror jag Skuggan tänker också. Därför vägrar han släppa honom förrän han löst avtalet finansiellt med den klubb han tänker till. Nu kostar det ju för Luleå att betala kampen så länge han är "vår" spelare fastän han slöar i Stockholm. Men det känns som att Skuggan tar på sig den utgiften för att inte fan släppa kampen till en swissklubb utan att få bra betalt för den pytteinsats kampen ids gör för Luleå, samtidigt som han kostat klubben mer än fem miljoner eller vad det kan vara.

Nej. Så j-a bra betald ska man ha heder och stå vid sitt ord. Han vet mycket väl hur mycket pengar han lurat av klubben och Försäkringskassan och hur j-a lite han givit supportrarna, lagkamraterna och klubben tillbaka. Fast han fått OK att vara ner i Stockholm större delen av tiden han varit vår "spelare" där han rehabbat på eget hand, och kommit upp orehabbad klart "bäst att jag börjar lite försiktigt, någon match ibland, några byten i matchen, helst i förstalinan". Och när han nu är kurant är det j-a minsta man kan kräva av honom att han gör en förbannat bra insats resten av säsongen. J-a Kennedytyp, ja värre än så.

Men icke. Nu lägger han av att anstränga sig i matcherna en månad och sedan gnyr han jag trivs inte.

Det känns tammefan som att den tandlöse kampen är värre t.o.m. än ritual, som ljög och myglade sig ur varenda j-a avtal han skrev på. Just nu är det enda jag saknar att han inte fick en dag till med laget, så att de kunnat ta upp den gamla traditionen att tala eländet över hela kroppen.

Eller satt honom att skura pissrännor och toaletter i Delfinen. Kalla upp honom Skuggan, och ge honom den uppgiften!
Kommentera