Luleå HF

116419 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2622666

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nu kommer du med felaktig information. Han var ju inte färdig med rehab i början av Augusti. Han spela väl knappt en träningsmatch för att han behövde bygga upp styrkan i benet.

Spännande att följa. Vore kul om det dog ut och Sam tar ut honom till VM i vår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Dynamiten: Kanske du har rätt där, svårt att veta om han ljög eller inte. Föredrog ha att gå välbetald i Stockholm med fru och barn på fortsatt semester, i stället för att vara uppe i Luleå med laget?

Han påstod sig vara helt OK och kunde spela när han kom till oss men fick snabbt "känningar". Jag tror att han talade sanning om det senare, men ljög om det förra för att tjäna maximalt med pengar.

Och när han nu började maska i november och sedan gnydde om att han inte trivdes var det återigen ljug och omoral för att lämna oss i sticket trots att han hade fem månader kvar att spela, eftersom det är den tid på säsongen då flest klubbar letar febrilt efter förstärkningar och är beredd att betala stora pengar. Vete fan om inte ljug-agenten redan fixat chans i Lugano, trots att mariokempe saknad outklausul?

Så gör man helt enkelt inte, speciellt inte när man fått så j-a bra betalt utan att bidra med något annat än att dränera vår ekonomi.

Ljuger han och myglar så ofta kan man undra vad som var sant i augusti. Eller hade han slöat alla månaderna innan och haft "semester"?

Begriper verkligen inte att du sitter och försvarar honom när han uppträtt så j-a uselt.
Vad skulle du gjort om du haft en sådan omoralisk A-junis i Bofors?
Kommentera