Luleå HF

116408 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2622673

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Dynamiten: Kanske du har rätt där, svårt att veta om han ljög eller inte. Föredrog ha att gå välbetald i Stockholm med fru och barn på fortsatt semester, i stället för att vara uppe i Luleå med laget?

Han påstod sig vara helt OK och kunde spela när han kom till oss men fick snabbt "känningar". Jag tror att han talade sanning om det senare, men ljög om det förra för att tjäna maximalt med pengar.

Och när han nu började maska i november och sedan gnydde om att han inte trivdes var det återigen ljug och omoral för att lämna oss i sticket trots att han hade fem månader kvar att spela, eftersom det är den tid på säsongen då flest klubbar letar febrilt efter förstärkningar och är beredd att betala stora pengar. Vete fan om inte ljug-agenten redan fixat chans i Lugano, trots att mariokempe saknad outklausul?

Så gör man helt enkelt inte, speciellt inte när man fått så j-a bra betalt utan att bidra med något annat än att dränera vår ekonomi.

Ljuger han och myglar så ofta kan man undra vad som var sant i augusti. Eller hade han slöat alla månaderna innan och haft "semester"?

Begriper verkligen inte att du sitter och försvarar honom när han uppträtt så j-a uselt.
Vad skulle du gjort om du haft en sådan omoralisk A-junis i Bofors?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag försvarar väl honom för jag tycker Bulans ledarstil är gammeldags och det ska bara köras på. I inside Luleå ser man att dom inte kommer överens.

Han kan mycket väl ljugit när han kom till Luleå men man vet inte hur hårt han belastat knät innan. Jag tyckte det var anmärkningsvärt att han matchades in med att spela mest av alla forwards direkt utan att knappt fått en träning med laget. Han hade tränat med Nacka i div2 innan han skrev på. Sen kom det väl fram att han spelade sista matcherna med spricka i knäskålen. Jag vet inte om läkarna i Stockholm har bättre syn kanske för läkarna i Luleå såg inte att han var skadad och kan inte vara med. Där kanske förtroendet för ”läkarteamet” i luleå sviktat?

Svenska klubbar är dåliga på resurser och individanpassningen. Alla ska köra lika mycket och lika hårt inställningen. Alla ska vara med. Allt handlar ju i slutändan om ekonomi men har du en spelare som tjänar 500 000kr/månaden ska du ju ha råd att ha fysio på heltid med bra utbildning för 40 000kr/månad och läkare för 80 000kr/månaden som kan individanpassa skadade spelares behov.

Men han tränar väl med kända fystränaren Egorov i Stockholm. Efter så många år borta från Sverige är det kanske inte lika kul att träna med laget på sommaren. Spelare är ju kända för att komma tillbaka i god fysisk form där ifrån. Jag antar att Luleå bad Mario komma upp och göra vissa tester under sommaren för att kolla till status på han.

Om en junior var så dryg som du säger skulle man skicka hem honom. Men det är ju relationer som slits sönder med tiden. Spelare vill inte lyssna, istiden är för liten, sover dåligt osv. Det brukar sluta med att spelaren inte får/vill vara med och flyttar hem eller någon annanstans. Ingen mår bra av att tvinga någon.

Men BIK skulle inte ha råd att låta en spelare i klubben sitta hemma med 200 000kr/månaden. Ingen har ens varit i närheten av en sån månadslön och marknadssidan sliter som tusan för att få in varenda krona. Bik hade en dyr spelare i laget förra säsongen som satt på läktaren många matcher pga dålig attityd osv.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Junis-VM pågår. Småkronorna övertygade i gruppspel, trots en förlust mot Smålejonen, sedan en finländare snyggt kastat sig och spelat bort en puck som svenskarna borde satt i tom kasse.

Sedan har man fått allt med sig; Schweiz i kvarten, Tjeckien i semi, innan de skulle bli final mot topptippade US of D.

Men, nu har kvarten nått in i halva tredje perioden och Småkronorna som hade 2-0 har tappat till 2-2.

Ajajaj, nu körde Småkronorna med sex-man-för-helvete och Småswissarna får spela PP för första gången i matchen, med 8.30 kvar att spela av tredje.
Kommentera