Luleå HF

116411 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2622890

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Costanza: Risken för er är ju att Kempegate fått ihop Luleå att gå max. Annars tror jag ni ledsnat på att torska mot oss och kör över Luleå. MooDooismen kan man aldrig räkna bort!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Tragisk matchrapport från senaste matchen i Allsvenskan. Marcus Vinnerborg huvuddomare.

Alla som intresserat sig för hockey senaste 15-20 åren vet vem det handlar om. Vinnerborg fick guldpipan som bäste domaren i Elitserien år efter år. 2010-2012 var han över till NHL och dömde matcher där. Sedan kom han hem och dömde i Sverige.

Men Apan reagerade och protesterade och förklarade och krävde av förbundet att Apan inte skulle dömas av Vinnerborg i fortsättningen. Eftersom han tog utvisning på apor bara för att de hade förkärlek för att klappa motståndare i ansiktet med klubban och köra över målvakter. Förbundet accepterade men då stack Vinnerborg till Schweiz där han dömde i många år och därefter har han dömt i Norge. Nu var han här för en match då Norge har avtal om ett visst utbyte av domare. Tanken är att norska domare ska lära sig i Sverige. Men här blev det förstås tvärtom.

Svenska domarförbundet anser att de har så hemskt mycket jättebästigaste domare för närvarande så Vinnerborg klarar de sig utan.
Kommentera