Luleå HF

116411 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2622892

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Tragisk matchrapport från senaste matchen i Allsvenskan. Marcus Vinnerborg huvuddomare.

Alla som intresserat sig för hockey senaste 15-20 åren vet vem det handlar om. Vinnerborg fick guldpipan som bäste domaren i Elitserien år efter år. 2010-2012 var han över till NHL och dömde matcher där. Sedan kom han hem och dömde i Sverige.

Men Apan reagerade och protesterade och förklarade och krävde av förbundet att Apan inte skulle dömas av Vinnerborg i fortsättningen. Eftersom han tog utvisning på apor bara för att de hade förkärlek för att klappa motståndare i ansiktet med klubban och köra över målvakter. Förbundet accepterade men då stack Vinnerborg till Schweiz där han dömde i många år och därefter har han dömt i Norge. Nu var han här för en match då Norge har avtal om ett visst utbyte av domare. Tanken är att norska domare ska lära sig i Sverige. Men här blev det förstås tvärtom.

Svenska domarförbundet anser att de har så hemskt mycket jättebästigaste domare för närvarande så Vinnerborg klarar de sig utan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Lugano förstärker på forwardsidan!

Genom att köpa in Aleksi Peltonen från Davos och dessutom återkommer Arttu Ruotsalainen i spel efter att ha saknats sedan mitten av december.

Men Pilco och mariokempe som hoppas att Lugano ska betala övergångssumma till Luleå - det som de kallat "återstående administrativa små detaljer" - har ännu inte lyckats övertyga Lugano att lägga upp de kulorna. Och när nu Lugano förstärkt på forwardsidan kan det ju hända att intresset minskar.
:-)
Kommentera