Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2626959

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: En bra sammanfattning , enda faktafelet är köpeskillingen som var det facila priset 1 miljon kronor, fortfarande ett bra pris , dock inte så bra som i din berättelse om vår framgång.

Och ja , en judas åker ut fort liksom en slacker ur organisationen, det ska man ge dem. De drar sig inte för obekväma beslut, (senast var det ju både Jacobsson och pennerborn som fick silkessnöret) med bra utgång också som bekant, (mindre bra för er tyvärr)

Ja jag håller med dig om att 1997 var ett nyckelår inte bara för våra två föreningar utan även leksand som hade 3-0 mot oss i femte och avgörande semifinalen på hemmais, men torskade , de har inte varit uppe allt för ofta efter det. En framgång där och de hade troligen tagit en annan väg
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: En hel miljon! OK, fint att veta så jag kan lägga av med att ljuga;-) Jag har försökt säga åt mig själv triljoner gånger att sluta överdriva!

Ja, eran semi 1997 mot Trottoarerna var otrolig. Massor av övertidsperioder, bussar mellan Karelstad och Leksand nätterna igenom. Ni kom till finalen i god form, medan vi slöat oss igenom våra kvartar och semi. Och då snöt ni första finalen innan vi begripit att det var hockey.
Kommentera