Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2627117

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
HockeyNews tar upp följande. Warulfvens hade i höstas en banderoll med texten

”Du kunde blivit en av våra stora – om du inte sålt dig som en hora”

riktad mot Gustav Rydahl förstås.

Och i slutet av året körde Luleå med

”Som en hora suger du ut pengar - och bespottar vårt emblem – må dina knän för evigt ge dig problem. Mario Kempe persona non grata”

Tydligen har hockeyförbundet anmält (till var?) den senare banderollen - men inte den första!

Det är ju obegripligt, men än mer obegripligt blir det när förbundet förklarar varför:

"— Grunden för en anmälan bygger på att förseelsen uppdagas på plats eller kommer berörda tillhanda i efterhand via en anmälan. Skillnaden mellan dessa budskapsbanderoller är att den i Luleå var ett renodlat personangrepp, vill säga, en person omnämns i ett kränkande sammanhang. Den i Karlstad innehöll förvisso kränkande budskap. Dock var ingen person omnämnd på budskapsbanderollen."

Nu återstår bara en fråga. Var kan vi anmäla korkade och rent lögnaktiga förklaringar från förbundet?

Skulle Rydahlsbanderollen åkt upp nästa vecka, hade de naturligtvis varit tungna anmäla den, eftersom de anmälde kempebanderollen. Alla säger alla visste vem den handlade om.

Så det de borde svarat nu är förstås "Ja, det borde vi gjort. Där missade." Att ljuga får dem bara att verka korkade, och stor skämskudde.

För övrigt tycker jag att det bara är skit. Ge fan i sådant och använd den tid ni har betalt för i syfte att förbättra nivån på domarna.

Det här är naturligtvis inte riktat mot Warulfven. Utan på hur korkat förbundet uppträder gång på gång på gång. Man skulle kunna lista upp all skit de pysslat med, som regel mot damhockey, men nu har vi en boss som viker sig för allt. Hur det inte fungerar med domarna och dömeriet har han ingen tid med eftersom han prioriterar åka runt på bjudluncher för att avancera i europeiska förbundet och i OS-organisation. Snart slickar han fotsulorna på Putin med. En j-a sillmjölke! Richard Fagerlund vrider sig i sin grav.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Meddelas nu att Luleå under träningarna testat att köra Andreasson som center. Det var ju som center han kom till oss, men det gick sisådär under hösten 2021 då han inte lyckades övertyga. Testades i olika linor som center, men fick också gå vinge.

I slutet av januari 2022 ledsnade Bulan på att det aldrig lossnade för linan Shinnimin-Fröberg-Omark (vilket i första hand berodde på att Fröberg var helt under isen pga personliga problem) varpå han (troligen i samverkan med Limpan) testade att köra Omark och Ponta som vingar med Tyrre (som då spelade tufft fysiskt, vilket han senaste åren tappat, sedan hans axel blev söndertacklad) och den nya linan fungerade omedelbart strålande och tog oss till SM-final game seven.

Men nu testar man alltså att låta Ponta gå center igen, fast inte med Limpan. Han har fått spela med Pasic och Einar Wolf. Kan det fungera? Nja. Vore ju kul om den fungerar offensivt. Men kan den fixa spelet utan puck och defensiven? Känns än mer tveksamt.

Under tiden tycks man ha testat att köra Limpan och Tyrre med David Lilja. Ja, det är förstås en chansning när man ger Lilja förtroendet att spela i bättre offensiv omgivning. Och hoppas att han slår igenom a la Ponta för två år sedan.

Sammantaget svårt att veta hur det här kommer att gå, men inte oväntat att Bulan testar, för något måste ju prövas medan vi saknar center sedan Judas Kempe svek oss.

Vad det gäller rekrytering av center har det ju ryktats att Luleå hade ett bra namn på ingång.

Nu framkommer det att det handlade om Ryan Dzingel, vilket kunde ha blivit kanin. I princip var allt klart, sägs det, men då post festum meddelade Dzingel att han drog sig ur "av medicinska skäl i familjen". Jag tror att det handlar om hans fru som har MS och det har varit känt att hon mådde rejält sämre när Ryan lirade i Chicago och Ottawa, jämfört nere i söder i varma Arizona och San José. Och att de nu "upptäckt" att Luleå kan vara ganska kallt. Det här tycks ha blivit klart först när Luleå och Judas Kempe skrivit på att kontraktet upplöstes och därför anar jag ugglor i mossen. Att det framkommer att det var Judas Kempes gangsteragent Pilco som ansvarade för Dzingelkontakten innebär att man anar en hel j-a koloni av ugglor i den mossen.

Vidare menas det ryktesvis att MooDoos center Ruohomaa som de ville bli av med, valt mellan Luleå och Fiskrenset och bestämt sig för Luleå, men eftersom Luleå inte kunde ge besked (då man räknade med / hoppades på Dzingel, tröttnade på att vänta och skrev på för Fiskrenset. Och därmed missade vi båda värvningarna? Låter snurrigt men all jävulskap kan förstås tänkas när Judas Kempe och hans gangsteragent är inblandade.

Så nu får vi testa att rekonvertera Ponta till center samt splittra Ponta och Limpan. I morgon mot Oskars lär vi få se det prövas.
Kommentera