Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2627194

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Ingen har väl glömt matchen Apan-Luleå i 21 oktober? Med två viktiga händelser:

a) Judas Kempe avgjorde matchen genom att sätta 0-1 med fem min kvar av tredje. Han och Luleå såg fantastiskt lyckade ut då, men det var en Pyrrhusseger. För då ringde Sam Hallam till Judas och erbjöd honom plats i Karjala Cup, vilket fick Judas och hans gangsteragent att inse att här fick de chansen. Redan efter den matchen började Judas maska i matcherna för att inte riskera skadas eller så och han ringde sig även sjuk för att slippa spela match. Och deras plan lyckades, när han i Karjalakuppens sista match satte två mål på Finland och gangsteragenten började ringa runt i Schweiz. Så efter det avgörande målet mot Apan la Judas Kempe i princip av att spela för Luleå; det blev inga ytterligare mål och bara en assist under de kommande månaderna från Judas. Fy fan!

b) Den andra händelsen var att Luleås supportrar invaderade Apkraftarenan och ägde totalt läktarna, vilket satte skräck i matchvärdarna. Det brann av lite bengal som snabbt släcktes och då överreagerade apvärdarna totalt, tvingade ut hela bortsatt kylan innan de fick komma in igen. Den lokala appolisen hade film på två lulesupportrar som de då inledde rättsliga åtgärder mot. Nu har Kling och Klang mellan fikapauserna redan tre månader efter matchen kommit på att ytterligare fem lulesupportrar ska upp i det lokala tinget för att dömas av aprunkande sexfingriga politiker. Ja, ingenting förvånar väl längre från obygden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu påstår Sexpressen att Luleå köpt in Adam Brodecki.

Hmm. Ingen större stjärna förstås, som testats i 5-6 SHL-lag utan succé, inte många pinnar framåt och lite tråkig plusminus. Högerskytt dock, går som vinge.

Jaa. Luleå är pressade öka bredden, men stämmer det att vi tar in Brodecki måste han ha legat lågt på önskelistan.

Tack så j-a mycket, Judas Kempe.
Kommentera