Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2627958

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Kraftbryt efter halva perioden. Hittills har Luleå helt ägt matchen faktiskt och skönt att se sådan kraft och engagemang från samtliga Luleåspelare. Fortsätt nu bara och håll tre perioder!

Oskars har knappast haft någontingalls. Men vi vet ju alla att det kan gå snabbt till mål när Oskars får till spelvändning med sona skickligaste lirare. Dock har vi ännu inte sett det.

Ajajaj, där åker Shinnimins klubba upp mot huvudet på Oskaren Oksanen so går omkull. Det missar zebrorna och bara 5 sek senare får Shinnimin puck i slottet och smäller in 0-2.

Av det spel vi sett under perioden är 0-2 inte orättvist. Snarare borde det varit 0-3 i så fall. Men sista målet kom efter en domarmiss, möjligen förklarlig eftersom de följde spelet och pucken, medan Shinnimin och Oksanen hade egen brottning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit så bra Hedqvist och Berglund är tillsammans. Känns som en, i praktiken, andralina numera.

0-2 efter första perioden.

Limpan intervjuas i apus och säger: Mycket bra, vi har gått tillbaka till det system vi hade för två år sedan. Åker mer skridskor och ger dem inte en lugn stund.

Skotten 1-12 speglar det vi sett på isen. Nu gäller det bara att fortsätta en hel match. Vi har ju sett Luleå kollapsa i andra perioder på senare tid men snälla, ingen sådan skit igen!

Vi vet ju alla att Oskars har självförtroende och skicklighet och kan snabbt vända på detta, men kan vi själva bara fortsätta kämpa som vi gjort har vi chans ta denna match.
Kommentera