Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2628392

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Kraftbryt nu efter 11 spelade min och det känns lite som att Oskars börjar släppa på de mest energiska insatserna, som börjar de känna att de får släppa den här matchen.

Men inte släppa något nu, Luleå. Kommer Oskars igång kan det gå fort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Oskars orkar inte kämpa vidare speciellt och matchen rinner ut, Luleå vinner me 0-3.

Matchen vanns i första hand pga att alla spelare i Luleå jobbade och gjorde det jobb de skulle- Eller som Limpan uttryckte saken: åkte skridskor och spela 2022-hockey.

Vi fick betalt för jobbet i första perioden med 0-2 även om det andra målet föregicks av att zebrorna missade en utvisning på Luleå. Och sedan missade Oskars chansen att komma in i matchen när de fick spela 5 mot 3 i nästan två minuter.

Därefter kan man väl säga att Luleå bara fortsatte och jobba och därigenom spelade av matchen när Oskars tappade drivet för att de som mest gick på Luleåmuren.

Tack, Luleå, för att ni klev upp och gjorde ert bästa på alla gubbar. Låt oss hoppa att det nu fortsätter så här när vi spelar med folk som trivs i Luleå.

Nu får vi ju in Brodecki, som väl inte är en stjärna, men han spelade två säsonger i Pölsan med Bulan och det borgar för att han kommer att kunna gå in och förstärka oss åtminstone som breddspelare.

Tycker Limpans lina var mer på hugget ikväll även om Dynamit-Lilja behöver mer på sig för att hitta helt rätt.

När det gäller Pontus lina jobbade de bra och Ponta la några riktigt snygga, öppnande pass.

Även Connollys lina visade mycket kamp, speciellt Eklind och Shinnimin.

Och så förstås Begrlundlinan där Hedqvist är en härlig injektion.

Backparen lyckades bra och jobbade för att täcka upp för varandra, och Warden gjorde en perfekt insats och tog välförtjänt sin sjätte nolla.

Efter en deprimerande vecka känns det klart bättre att ha sett vårt lag i denna match. Håll i detta nu även på lördag så börjar det kännas lite lugnare.
Kommentera