Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2628537

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Oskars orkar inte kämpa vidare speciellt och matchen rinner ut, Luleå vinner me 0-3.

Matchen vanns i första hand pga att alla spelare i Luleå jobbade och gjorde det jobb de skulle- Eller som Limpan uttryckte saken: åkte skridskor och spela 2022-hockey.

Vi fick betalt för jobbet i första perioden med 0-2 även om det andra målet föregicks av att zebrorna missade en utvisning på Luleå. Och sedan missade Oskars chansen att komma in i matchen när de fick spela 5 mot 3 i nästan två minuter.

Därefter kan man väl säga att Luleå bara fortsatte och jobba och därigenom spelade av matchen när Oskars tappade drivet för att de som mest gick på Luleåmuren.

Tack, Luleå, för att ni klev upp och gjorde ert bästa på alla gubbar. Låt oss hoppa att det nu fortsätter så här när vi spelar med folk som trivs i Luleå.

Nu får vi ju in Brodecki, som väl inte är en stjärna, men han spelade två säsonger i Pölsan med Bulan och det borgar för att han kommer att kunna gå in och förstärka oss åtminstone som breddspelare.

Tycker Limpans lina var mer på hugget ikväll även om Dynamit-Lilja behöver mer på sig för att hitta helt rätt.

När det gäller Pontus lina jobbade de bra och Ponta la några riktigt snygga, öppnande pass.

Även Connollys lina visade mycket kamp, speciellt Eklind och Shinnimin.

Och så förstås Begrlundlinan där Hedqvist är en härlig injektion.

Backparen lyckades bra och jobbade för att täcka upp för varandra, och Warden gjorde en perfekt insats och tog välförtjänt sin sjätte nolla.

Efter en deprimerande vecka känns det klart bättre att ha sett vårt lag i denna match. Håll i detta nu även på lördag så börjar det kännas lite lugnare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tack, Luleå, för att ni klev upp och gjorde ert bästa på alla gubbar. Låt oss hoppa att det nu fortsätter så här när vi spelar med folk som trivs i Luleå.

Efter en deprimerande vecka känns det klart bättre att ha sett vårt lag i denna match. Håll i detta nu även på lördag så börjar det kännas lite lugnare.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag måste säga att det var förlösande att för första gången på länge se vårat gäng verkligen komma ut PÅSTÄLLDA från första nedsläpp. Första perioden var riktigt bra, sen var det väl varken bu eller bä egentligen. Men på det hela taget var betydligt bättre defensivt än på länge. Visserligen mötte vi seriens klart sämsta lag, men betydelsen av segern var ändock av vitalaste betydelse. Sett på det hela taget har vi nu ytterligare tre extremt viktiga möten på rad mot motståndare som i princip ligger 'precis efter oss' i tabellen i form av HV, Rögle och Malmö, där jag innerligen hoppas att vi kan kan ta minst 6 av 9 poäng totalt. Lyckas vi med det kanske man kan släppa det långsökta negativa kvalspöket man våndats över efter det Ultimata BOTTENNAPPET! mot Timrå senast, och istället fästa blicken uppåt i tabellen istället för nedat.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis till vinsten! Har börjat gå bättre för oss.
Kommentera