Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2629561

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Satan! Luleå inleder mycket bra och har spelet utmärkt bra, HuVa kommer ingen vart. Så råkar vi släppa en puck-ut och i PP är HuVa vassa och drar in 0-1 i bortre klykan bakom Warden. För de som tror att han är på Lassis normala nivå nedan, där en illustration av att Warden ännu inte riktigt lyckas stänga målnät i alla situationer.

Strax efteråt en chans för HuVa som kommer 3 mot 1. Det är Tedenby som har puck, och som i höstas när han fintade bort Ludvig Jansson försöker han lura bort backen, men nu är det Sellgren som enkelt snor puck av Tedenby.

En matchbild där Luleås spel fungerar perfekt och i princip trycker ned HuVa hela tiden. Men med enstaka öppningar för spelvändningar för HuVa och med oflyt resulterar sådant.

Kämpa på, Luleå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite irriterande med realistiska tyckare som vill dra upp Kempegate hela tiden, men som alla vet har media etc rejält rapporterat om Judas bristande succé i första matchen för Ljugano. Så det är väl bara att acceptera att intresset finns.

Judas tänkte ju sticka hem till Stockholm efter matchen då han upptäckt att han inte trivdes i Ljugano. Men upptäckt då att Ljugano låg flera hundra mil bort och att han dessutom måste åka ned i Italien först hitta flyg till Luleå.

Så även om det orsakade grav otrivsel hos Judas fick han stanna kvar. Här nedan ser vi coachen Jesus Josefssons genomgång med laget efter matchen. Josefsson har nog ingen aning om att herr Iskariot står och funderar på om det finns andra grupper av lärjungar han kan dra till, efter att ha tjallat på Josefsson till Pontus Andreas... Pilatus.
Kommentera