Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2629573

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite irriterande med realistiska tyckare som vill dra upp Kempegate hela tiden, men som alla vet har media etc rejält rapporterat om Judas bristande succé i första matchen för Ljugano. Så det är väl bara att acceptera att intresset finns.

Judas tänkte ju sticka hem till Stockholm efter matchen då han upptäckt att han inte trivdes i Ljugano. Men upptäckt då att Ljugano låg flera hundra mil bort och att han dessutom måste åka ned i Italien först hitta flyg till Luleå.

Så även om det orsakade grav otrivsel hos Judas fick han stanna kvar. Här nedan ser vi coachen Jesus Josefssons genomgång med laget efter matchen. Josefsson har nog ingen aning om att herr Iskariot står och funderar på om det finns andra grupper av lärjungar han kan dra till, efter att ha tjallat på Josefsson till Pontus Andreas... Pilatus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
En HuVa-spelare sliter och crosscheckar ned Omark på isen, där han står på alla fyra. Då kommer en annan HuVa-spelare med den goda idén att crosschecka den liggande Omark i huvudet och han lyckas slå av honom hjälmen.

Då först tycker zebrorna att det är dags för utvisning.

i PP en helt tydlig tripping då en HuVa-spelare drar omkull Laaksonen som faller som en klubbad oxe - och helt otroligt lyckas inte pulvren Björk och folkestrand inse att det är utvisning.

Helt sjukt. det här är visserligen SHL:s allra sämsta zebrapar men något måste de väl i alla fall hajja, kan man tro?

Vid varje blockering av HuVa-vakt är HuVas spelare på och slår på närvarande Luleåspelare och speciellt tycks de leta upp Limpan var han än är för att slå och slå.

Jag tycker att det för j-a pinsamt. Här har vi en av de största stjärnorna som spelar i Europa som kan leverera härlig njutning för hockeyintresserade.

Och så tillåts lag efter lag att ge alla sina spelare order om att kontinuerligt slå på hono, slita honom i tröjan och jävlas hela tiden.

Är det den hockey vi vill se i SHL?

Sammantaget. Sor dominans av Luleå och HuVa sliter för att värja sig inklusive regelbryter och fulspelar - det är ju ligans mest fulspelande lag, efter Apan. Men då behövs det domare med omdöme för att sätta gränser och de vi nu "njutit" av har missat typ tre PP för Luleå i första perioden.

Och därför leder HuVa eftersom de snyggt satte 0-1 på det PP de fick spela.

Luleå gör precis det man ska och det är skönt att se. Hoppas bara att laget kan fortsätta detta för då ska det mycket till för att HuVa ska stå emot.
Kommentera