Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2658143

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Snart 17 min spelade, 0-1, men nu får Trottoaren spela PP sedan Omark visats ut, oklart för vad.

Ytterligare en kanonräddning av Lassi - jag tror att han redan under första perioden räddat närmare 10 än 5 lägen/skott som var nära att bli mål.

Och med spelare som Hrivic, Veronneau, Kloos, Vejdemo, Cehlaric, Elvenes, Lang, Ashton med flera inte oväntat att de gång på gång spelat sig fram till utmärkta chanser.

Men något har gått troll för trottoarerna, puckarna vill inte in. Och så har vi förstås Lassi i mål. Mycket tacksamt att Warden kunde ta spaden hela tiden efter november och göra riktigt bra insatser. Så att Lassi fick vila och komma igen. För nu, sedan han kom tillbaka, är han helt underbar och man märker hur mycket bättre än andra vakter han är på så mycket.

Inget mål för Trottoaren i PP, även om de inte saknade chanser.

0-1 efter första perioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Spelat drygt halva andra perioden i Delfinen nu och fortfarande har vi "bara" 1-1.

TrottoarDamens spelare jobbar på bra och Luleå lyckas inte ta kontroll på matchen. Känns som att Luleås spelare inte är riktigt på hugget, lite svårt för spelarna att tända till vilket väl förstås förklaras av att om man bara förlorat tre matcher under hela säsongen sitter det väl mentalt att "det här ordnar sig" och då blir det mer individuella insatser än lagspel.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Läget efter Luleås första period:

• Timrå IK - Växjö Lakers HC 0-1
• Leksands IF - Luleå HF 0-1
• IF Malmö Redhawks - Rögle BK 1-1

De övriga två matcherna har faktiskt drygt fyra minuter kvara att spela*. Luleå och Trottoaren har kört på snabbt och bytt chanser med varandra i full fart utan så mycket avblåsningar, eftersom båda lagen dessutom spelar juste hockey utan överfall och fulheter.

* fast det uppdateras inget där, verkar som att det inte fungerar med rapporteringen.

Oavgjort i skånederbyt där det säkert är ganska ryyyysligt i båsen. Det lag som torskar nere i Malmö riskerar att huVa - om de nu lyckas besegra Fiskrenset hemma senare ikväll - bara är 3-4 poäng bakom. Med sju omgångar kvar, inklusive Röglet - HuVa på tisdag, samt Malmet - HuVa i sista omgången.

Tänk om andra kvallaget utses då, i sista omgången mellan Malmet - HuVa? i så fall stor risk för att det lag som torskar där blir en munsbit för Oskars, som kunnat träna sig i form för kvalet, medan motståndarna kommer dit i chock och ångest. Med hänvisning till hur det sett ut i kvalen senaste åren...
Kommentera