Luleå HF

116082 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2711104

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Som väntat.

Den nya nordamerikanske hockeyligan för damer - PWHL - kommer att innebära att Luleå Hockeys dominans inom damhockey är över, efter att vi dragit utvecklingen för damhockey i landet ett decennium.

Förra året tappade vi Johanna Fällman och Dominika Laskova. Och efter draften kommer vi nu att tappa ytterligare fyra spelare som valdes vid följande draftnummer:
7. Daniella Pejsova
8. Ronja Savolainen
13. Noora Tulus
35. Anna Kjellbin

Bara att inse att PWHL är här för att stanna och vara tacksamma för att vi under så många år hade förmånen att kunna landa så många fantastiska spelare i vårt damhockeylag. Men den tiden är nu över. Pengarna talar och överlag fint att damhockeyspelare nu får bättre chanser att tjäna bra under sin karriär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Jag tänker på Brome’ affären. Det sipprar lite från Örebro hållet och tydligen så har Niklas Eriksson haft problem med hans attityd både på och vid sidan av isen. Attityder eller skilda uppfattningar är ju också nyanser av samma färg och som beror på vem som berättar. Hantera olika uppfattningar är ju något som en bra ledare bör kanalisera till ny energi, attityder är ju mer en röd linje.
I alla fall undrar man ju hur Örebro tänker med att rekrytera en spelare på 5 år och sedan bli så överraskad över hur han är att han då stängs ute. Antingen har Niklas Eriksson rätt och då kanske vi har skaffat oss ett problem eller så är dessa Niklas Eriksson-principer mer en fråga om hans personlighet och då kommer han mycket väl kunna lyckas med att köra Örebro rakt ner i diket.
Jag tror ju att Örebro har köpt ut fel person så vi ligger förhoppningsvis i vinnarhålet!
Kommentera