Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2718455

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Tom Topp: Gillar verkligen klubbar, vars spelare gärna återvänder, och det finns flera sådana. Känns som ett gott betyg, att klubbens organisation och staden erbjuder sådan trivsel och känsla.

Så var det nästan alltid förut men under 2000-talet har det ändrats på flera håll, vanligen eftersom andra klubbar bjuder sådana summor att det blir svårt att tacka nej.

Det finns ett antal s k köpeklubbar som byggt sina lag genom att köpa spelare. Vi vet väl alla vilka de är.

Timret har fått kämpa sig upp i Elitserien SHL flera gånger på senare tid och det är klart att den kampen gärna får spelare att känna med den känslan.

Kanske Hardegård hänger på, men svårt att tro att det blir nu när han har plats i ett lag som Luleå, som rekryterat så många fina forwards och med ett sådant drag i staden för hockey. Ni får nog vänta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Spelbolagens har presenterat sina odds för svenska mästare 2025 och HockeyNews har sammanfattat det till nedanstående tabell. Det är naturligtvis bättre grundat i fakta än Vennergrens Seppukutips som följer principen hitta-på för att få läsare. Bolagen måste ju vara noggrannare eftersom dåliga tips kan kosta bolagen pengar.
Dessa sex lag är de med realistiska chanser, enligt bolagen, medan övriga lag bedöms sakna chans och därför får högre odds. Just nu knappast någon skillnad mellan lagen, som synes.

Färjestad 6.00
Skellefteå 6.00
Luleå 7.00
Rögle 7.00
Frölunda 8.00
Växjö 8.50
Kommentera