Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2718871

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Spelbolagens har presenterat sina odds för svenska mästare 2025 och HockeyNews har sammanfattat det till nedanstående tabell. Det är naturligtvis bättre grundat i fakta än Vennergrens Seppukutips som följer principen hitta-på för att få läsare. Bolagen måste ju vara noggrannare eftersom dåliga tips kan kosta bolagen pengar.
Dessa sex lag är de med realistiska chanser, enligt bolagen, medan övriga lag bedöms sakna chans och därför får högre odds. Just nu knappast någon skillnad mellan lagen, som synes.

Färjestad 6.00
Skellefteå 6.00
Luleå 7.00
Rögle 7.00
Frölunda 8.00
Växjö 8.50
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Apropos vennerson. Han är ju inte bara Aftontrasans "expert" på hockey, utan även på friidrott, i båda fallen utnämnd av sig själv, med motiveringen att han pysslat med detta i 40-50 år.

Nu pågår ju OS i Paris, vilket man kan följa i 15 samtidiga sändningar live, vilket innebär att man får sovra rejält. Igår avslutades dagen med att "världens snabbaste man" korades, dvs vinnaren på 100 meter sprängning.

Otroligt jämnt där sistaplatsens springare bara var 1-2 meter efter vinnaren, som var bara 7 cm före tvåan, efter att ha böjt fram bröstet lite mer perfekt.

Vennergren raaaasar förstås.

Varför?

Därför att Paris gjorde stor show av det hela genom att släppa fram en DJ som drog igång publiken, släcka ljuset i arenan och öka spänningen för publiken. Vi som såg det tyckte väl att det var OK och förstår dessutom varför man inte haussar andra sporter, t ex maraton för inkontinenta eller kast med vänsterstövel storlek 43 på samma sätt.

Vennersjö tycker att det "ska va som det ska va" typ, och "gillar inte förändringar.

Kan förstå honom.

Här får han fullt stöd genom att vi korrigerar Aftontrasans bortåt femtio år gamla bild på en uppsnofsat Vennerväg med en mer färsk bild av en spritt språngande Vennerpuss.
Kommentera