Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2719653

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Halsdukarna har sin givna plats bland hockeysupportrar.

Johanna Fällman, som kommer hem efter att ha spelat för New York i nystartade proffsligan PWHL, visar stolt upp sin halsduk. Som synes kommer den endast att bäras av klubbens medlemmar. Och våra namn kommer att finnas på halsduken. Nästa vecka kan vi beställa vår halsduk.

Nere i Schtan har man en liten annan inställning. På Apans hemsida kan man klicka in på en länk "Älska Skellefteå" men länken är död. Illustrativt? De har in alla fall sedan några år lanserat begreppet medlemsskap som "Svarte Riddaren" vilket kostar 500:- mer än ett vanligt medlemsskap, och det måste man ha, påstod man på hemsidan, om man vill visa att man är en "äkta" apsupporter: "Är du en sann supporter som vill tillhöra medlemseliten? Då är du en Svart Riddare!" Men vill man få reda på vad man får för det medlemskapet möts man av ... en död länk.

Lite olika inställningar det där. I Luleå fylls arenan match efter match av hemmasupportrar, medan Apan valt att ha läktare där större delen av platserna antingen gapar tomma, eller fylls av De Tomma Stolarna. Dessa Tomma Stolar är sannolikt de Svarta Riddarna, får man förmoda.

Men visst har Apschtan halsdukar som världen får ta del av. Dock i något diskutabla sammanhang.

Olika inställningar, som sagt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Var det inte en snubbe som fick 20 år i finkan efter stormningen av Kapitolium? skulle inte förvåna mig om det var SKET killen på bilden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Aftontrasans självutnämnda experter tippar SHL toppsex 2024-25.

Denna, verbalt ekivoka tippning, visar att detta gäng tämligen säkert utmålar Warulfven och Apan som topplag.

Förhoppningsvis kan detta neutralisera den verkligt självutnämnda experten Vennerpungs seppukutips om Luleå.

Vad tror den tippande panelen om Luleå då?

Ros: Luleå hade en tuff säsong i fjol, men det blir spännande att se om Linus Omark får bra stäm med nya lekkamraten Brian O’Neill.

Gävla Ollon: Luleå och Rögle har värvat friskt men jag är inte säker på att det räcker till topp-4.

knekta: ”Nya” Luleå kommer att bli bättre och bättre under vintern.

simon: Luleå är nog det lag som förstärkt tydligast från i fjol till nutid och sitter två av tre Liiga-värvningar kommer ”Bulan Boys” bli svåra att tas med.

mattias: Luleå har många starka nyförvärv, men de ska lyckas anpassa sig till SHL också.

Sammantaget tycks man anse att Luleås rekryteringar får det svårt. Speciellt Gävla Ollon står för det, sedan han utsett Liigas poängkung som sämre än 36 andra inköp till SHL.

Ha he ....
Kommentera