Luleå HF

116118 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2720175

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage:
Sigges sommarprat var oväntat bra, har lite svårt för honom utan att egentligen veta varför.

Schulman har jag svårt för men mest för att han tidigare framstod som en simpel mobbare. Å andra sidan är han polare med Jan Guillou, som han gjort några bra intervjuer med. Har alltid gillat Guillou sen det var min första riktiga kontakt med bokläsning i början på högstadiet då jag jobbade mig igenom Hamiltonserien. Så jag är kluven till Schulman.

Fö en kul kolumn av gulliou som bifogas.

I övrigt så kul att säsongen kommer igång skulle tro att ni är en stark kandidat för semi. Sen vet man aldrig hur det utvecklar sig.

När det gäller oss så tycker experterna att vi är bättre än förra säsongen men alla våra bottenkonkurrenter är starkare så vi kommer hamna sist pga det svåra andraåret. Kollar man 10-12 år tillbaka i tiden så tar i regel de flesta lag fler poäng det svårare andraåret men det saknar betydelse. Men iofs är det bra att undvika förväntningar och ställa in sig på att det är 70p och undvika kval som gäller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Tarasov: Jo, tänker som du om de personer du nämner. Schulman och hans brorsa blev ju profiler genom att festa runt Stureplan, samla på skvaller och publicera det. Lite Magnus Uggla, men helt utan hämningar. Därefter har han sökt etablera sig som liberal skribent där han ska framstå som klok och snäll. Det går väl ... sådär.

Håller med om Guillou och uppskattar alltid sådana som tar reda på fakta och lyfter fram sådana, innan de själva analyserar läget och presenterar sin tolkning. Oberoende av politisk grundinställning. Läste alltid hans spalter och skrattade högt åt hans upplevelse av den "effektiva" service gamla Securitas tillhandahåller. Tänker att han inte känner till att sådant ser samhället ut idag, såväl privat som offentligt. Troligen har han länge kommit undan genom att nå mänsklig kontakt och inleda med "Hej, det här är Jan Guillou, ....".

Luleå och MooDoo. Ja, hoppas att ni fixar även andra året och för oss hoppas jag förstås vi når gludet, även om det är svårt att veta förrän man fått lite koll på hur vårt lag går med så många nya. Spännande tider väntar oss båda. Hockeyn är snart här!
Kommentera