Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2721286

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Vaknar på södra Öland. Solen skiner, fåglar kvittrar, idag ska jag koppla upp den shi shi odoshi jag byggt på under sommaren i jättebambu och kalksten, kommer solcellerna att driva vattnet som tänkt? I vilket fall, livet leker och varför?

Ja, just det. Igår fick jag se mitt älskade Luleå Hockey för första gången denna säsong!

Man vet ju hur det kommer att se ut en första träningsmatch, men blev glad att se hur fint finnfemman redan fungerar och dessutom hur fint våra härliga junisar agerade. OK, Jacob Ihs Wozniak och Oliwer Sjöström har hunnit längre med hockeyn just nu eftersom de spelat i småkronorna men i vilket fall: dessa två kommer att knacka på dörren och utmana om tid i A-laget redan i år, tror jag. Och Micke Renbergs systerson DG med.

H Ä R L I G T !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Moln igår, men i förmiddags sol och då jäklar var det fart på Shi Shi Odoshi, så ni har jag proof of princible. Så nu kan jag slutföra genom att göra alla delar än vackrare samt ställa in flödet efter soltid.

Känns inte bara lite utan mycket som årets Luleå Hockey. Superlinan och finnlinan måste visa vad de går för. Det kommer de att göra och vi har många underbara dagar framför oss.
Kommentera