Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2721436

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Moln igår, men i förmiddags sol och då jäklar var det fart på Shi Shi Odoshi, så ni har jag proof of princible. Så nu kan jag slutföra genom att göra alla delar än vackrare samt ställa in flödet efter soltid.

Känns inte bara lite utan mycket som årets Luleå Hockey. Superlinan och finnlinan måste visa vad de går för. Det kommer de att göra och vi har många underbara dagar framför oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Appravda Norran slår på trumman: "Skellefteå AIK:s damer möter tuffast tänkbara motstånd i säsongens första träningsmatch. Regerande mästarna Luleå kommer på besök till Skellefteå Kraft arena."

DamApan har ju till slut lyckats kvalificera sig för SDHL. Eftersom ApPea sparkats riskerar de dessutom inte att läggas ned, som Apans damhockey drabbades av senast de kvalificerade sig för högsta divisionen, som då hette Riksserien.

Nu jäklar ska man strida för att bli kvar, hoppas vi, och Apan har utan att skämmas värvat runt bland svenska damhockeyklubbar och dessutom importerat tvåsiffrigt antal utländska spelare.

Och ikväll har de alltså chansen, när världsmästarna för damhockeyklubblag, svenska damhockeyns fullkomliga dominanter senaste decenniet, Luleå Hockey kommer på besök.

Som alla vet har Luleå Hockeys damer brandskattas på senare tid eftersom den nystartade damhockeyligan PWHL hämtat typ en förstafemma från Luleå.

Kommer DamApan äntligen att lyckas vinna mot Luleå Hockey?

Ikväll får vi svaret!
Kommentera