Luleå HF

116354 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2731538

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
eltifoso: Såg att du bedömde era chanser som små, redan innan kaparen saknades. Jag kan känna med dig; är alltid bättre att antijinxa rejält så kan man bara bli positivt överraskad.

Ändå svårt att snacka bort den självutnämnda expertisens och andras bedömningar. Det låter ju som att ni är överlägset bästigast med powerhouses i alla lagdelar.

Lär bli tufft för oss andra, men överlägsna ulvar brukar ju ha svårt att anstränga sig innan det gäller något på riktigt, så kanske ni ger bort några pinnar under hösten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Det jag gjort bedömningen på är hur det sett ut på isen , samt vad man löser på olika forum om Färjestad.

De experter som tippat går ofta på historik samt lag på pappret . Visst kan dom få rätt om spelet rättar till sig, men tipset jag skrev gör jag utifrån hur d sett ut

Blir gärna positivt överraskad redan imorn och set passningar sitta och energi i åkningen

Och favoriter vete katten runt om oavsett, löser om guld i alla möjliga forum. Blir en spännande säsong detta när till och med nykomlingen har fans som tror på guld
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Och SDHL är redan igång med tredje omgången. DamHuva har fått en tuff start med att först torska hemma mot DamPölsan, sedan detsamma mot DaMooDoo (trots vinst i skotten) och nu möter de Luleå i Delfinen, 14-7 skott efter första perioden men med ställningen ruggiga 6-1.

Lättare motstånd kunde man tänka sig för DamHuVa, tre troliga semifinallag, kanske, tillsammans med Damrenset kan man tro.
Kommentera