Luleå HF

116392 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2738405

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Peja: Ja, det är svettigt: Luleå utvecklar ju så många målvakter att det blir överflöd. Och riktigt lovande talanger kan inte vänta hur länge som helst. Härenstam jr är väl kanske den mest lovande junisen men för att utvecklas ytterligare behöver han speltid på seniornivå snart.

Men att plocka bort Lassi eller Warden bedöms nog som ett alltfört stort steg. Och känner han att han redan fått så mycket lärdom och utveckling av Blommans dotter behöver han kanske röra sig.

Oftast går ju sådana junisar till allsvenskan, men han kanske kaan få chans att lira i SHL.

Apan har ju haft upprepade problem med målvakter som inte kan spela av randiga anledningar och rutiga orsaker senaste åren. Så kanske han snabbare skulle kunna få lira där.

Nu ska sägas att Luleå inte alls dragit sig för att ge junisvakter SHL-spade: vi har väl de två yngsta någonsin genom Filip Gustafsson och Jesper Wallstedt och krånglar det kan vi ju ge spaden till Sara Grahn;-)

Men så just detta, att gå till Apan.

Jag vet inte om det rör mig så mycket. Vill ju att de målvakter vi utvecklar ska gå så bra som möjligt. Det är som det är. Och en sådan hata närmaste konkurrenterna som Apan kör med och t o m har inskrivet i stadgarna att ingen spelare får gå till BurkÖlen typ...

Nej det är ingenting för oss i Luleå. Vi väljer hellre att älska hockey än att hata hockey.

Ungefär som när Bulan tränade Pölsan. Oerhört glad över hans framgångar, även om man ännu mer hoppas på vår egen förening.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: No big deal som jag ser det. Love är inte "garanterat" 1a namn efter Ward, det är en landslagskompis i Lulegrabben Isak Sörqvist som är på samma nivå och vill vara med i diskussionen. Tror Love är lovad en "stor roll" i Saik och utan familjekoppling till Luleå så spelar det ännu mindre roll var han spelar.
Kommentera