Luleå HF

116392 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2738420

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: No big deal som jag ser det. Love är inte "garanterat" 1a namn efter Ward, det är en landslagskompis i Lulegrabben Isak Sörqvist som är på samma nivå och vill vara med i diskussionen. Tror Love är lovad en "stor roll" i Saik och utan familjekoppling till Luleå så spelar det ännu mindre roll var han spelar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
björn power: Vi har ju haft förmånen att ha utbildat så många duktiga vakter i Luleå och det blir bara fler och fler. Och helt klart att det skulle bli ett problem. Vi skulle behöva ha ett allsvenskt lag i närområdet så att de kunde placeras där men fortsatt få utvecklas av Linda. Piteå eller Boden upp i Allsvenskan skulle vi behöva för vår fortsatta målvaktsutbildning.

Sedan frågan: gör Love rätt som väljer Apan? Ett lag som har sämst stat av svenska lag av att utbilda egna vakter. Som till slut anställt målvaktstränare för junisar, och som på seniornivå har Holm, som aldrig gjort något väsen av sig. Apan, vars vakter numera tycks vara trasiga i parti och minut, kanske eftersom de inte vet hur de utvecklar vakter vidare utan tränar sönder dem i stället?

Svårt att säga om Love fixar det hos Apan, finns nog många andra klubbar som varit bättre val i så fall. Men vi får se.
Kommentera