Luleå HF

116667 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2754064

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Har påpekat att "riksbetäckande" Fjollträskmedia satt Luleå i kloster. Senast orkade de som bäst rapportera målskyttarna typ. Att Luleå lyckades vända 0-2 till 3-2 mot Plastjö och därmed vinna fjärde matchen i rad sket de i. Sexpressen orkade först ett dygn senare lägga fram TV4:s korta film på målen och i rubriken påstod de att Luleå ar "NY" serieledare.

Men idag - när Luleå torskade - gick det snabbare. Tio minuter efter matchen kommer rapporter i båda tabloiderna inklusive ordentliga analyser.

Är ni fortfarande så j-a ilskna att vi spöade gulle-Djurgårn i slutspelet för mer än tio år sedan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Har ingen superkoll på er backuppsättning, men att varken ni eller någon annan SHL-klubb plockade Grahn eller Åkerström skaver ändå lite hos mig. Följde allsvenskan nära ifjol och också iår, och det är nästan provocerande att de inte får chansen. De är så otroligt redo för SHL, sen fattar jag att alla lag inte behövde breddbackar men men…

Plattmatch av er idag. Kanske var så att ni saknade den kreativitet som Levtchi tillför? Känns som att ni har en del humörspelare, men mindre risk att alla har en dålig dag samtidigt om ni har fler (Levtchi) i spel.
Kommentera