1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1326418

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Poffa: För mig är det helt horribelt att westin & hållberg går före hasse, Innan jul Var hasse riktigt bra, spelade helt respektlöst, låg ofta rätt i banan, spelade enkelt, proppade som tusan och levererade framåt, han var tillsammans med timmy klart bästa backen, Han borde vara given brevid timmy.
Jag tycker westin spelar enkelt MEN han tillför absolut inget varken bakåt eller framåt, han bara finns på isen, hållberg behöver jag inte gå in på, överlägset sämsta backen i truppen.

Seger i morrn och vi är med i racet om slutspelet, iaf. litegranna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02

Berka: De flesta har redan sagt det, men jag kan också säga det. Westin går i mina ögon före Hasse. Westin kan bli en stabil ES-back i många år framöver, en spelare som vi kan ha mycket nytta av och hans kurva pekar stabilt uppåt.

Hasse borde dock få speltid istället för Hållberg. Hasse har varit stabil och spelat enkelt, precis det jag vill se från honom. Han har dessutom varit snabbare i år, vilket leder till att han är närmare motståndarna och därmed svårare att komma förbi.

Hållberg däremot, han har gått åt det andra hållet. Han är långsammare både i kropp och i tanke, vilket leder till att han är felplacerad och står på hälarna. Det innebär också att han tvingas haka, interfera och hålla fast motståndarna för att inte bli ett rundningsmärke.

Hållberg verkar också rädd för att få ytterligare en hjärnskakning. Om han tacklar, eller blir tacklad, har han alltid händerna i huvudhöjd för att skydda sig.

Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Berka: Att Westin får spela säger jag inget om, han behöver speltid för att utvecklas åt rätt håll, vilket han ju även gör, så det är bara bra. Hållberg däremot är en annan historia. Hans bästa insatser denna säsong kom väl när han var bänkad av Challe under några matcher, och det säger väl egentligen allt. In med Hasse på Hållbergs plats!
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Berka: Westin, som absolut inte är värdelös, står på tillväxt och måste få speltid. Han har utvecklats under säsongen och förhoppningsvis har vi med honom en hyfsad back i många år. Men visst, Hasse har definitivt gjort sig förtjänt av speltid.
Kommentera