1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1326440

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02

Berka: De flesta har redan sagt det, men jag kan också säga det. Westin går i mina ögon före Hasse. Westin kan bli en stabil ES-back i många år framöver, en spelare som vi kan ha mycket nytta av och hans kurva pekar stabilt uppåt.

Hasse borde dock få speltid istället för Hållberg. Hasse har varit stabil och spelat enkelt, precis det jag vill se från honom. Han har dessutom varit snabbare i år, vilket leder till att han är närmare motståndarna och därmed svårare att komma förbi.

Hållberg däremot, han har gått åt det andra hållet. Han är långsammare både i kropp och i tanke, vilket leder till att han är felplacerad och står på hälarna. Det innebär också att han tvingas haka, interfera och hålla fast motståndarna för att inte bli ett rundningsmärke.

Hållberg verkar också rädd för att få ytterligare en hjärnskakning. Om han tacklar, eller blir tacklad, har han alltid händerna i huvudhöjd för att skydda sig.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Nyström listar....



"HANS JONSSON, MODO
En annan spelare jag inte alls gillar att ha med här. Hans Jonsson har länge varit en favorit, men nu ställer jag mig frågan: är Jonsson slut? Håller han elitserieklass fortfarande? Senast var 37-åringen bänkad hela matchen. Han måste höja sig annars blir han snart kallad till ett obehagligt möte med sin före detta lagkompis Markus Näslund."
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Poffa: Förstår inte hypen kring Westin. Det enda jag gillar med Westin är att han skjuter i alla lägen han får och att han är en bra skridskoåkare.

Hasse går före i år tycker jag. Hållberg förtjänar inte att vara ombytt när alla backar är tillhands.
Kommentera